VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dopparedan!

Julafton är äntligen här!


Vi sov länge idag, Elion gick inte upp förrän halv 8 (vilket är väldigt länge med tanke på att han brukar vakna kring halv sex-6 ;)) men det är inte så konstigt eftersom vi inte åkte hem från pappa förrän 21-tiden och då brukar han sova sen två timmar. Gott tecken på att han hade roligt när han lekte med sina kusiner och morbröder igår också, att han sov så gott!

Vi myste länge i sängen allihop, sen åt vi Julfrukost och därefter slog jag och Elion in de sista klapparna med Peter Jöbacks julskiva i högtalarna. M påbörjade köksfix när vi började med det och nu är det dags för listerna att komma på plats. Alltså det ska bli helt fantastiskt skönt att få tillbaka köket och framför allt få tillbaka min sambo om kvällarna :).


IMG_2895

Ännu ett verktyg som vi har fått testa från Dremel är detta multiverktyg, Dremel Micro 8050, som är sladdlös och som kan användas till det mesta i pysselväg. M använde den idag till att slipa till listerna i ändarna, som ni ser har den en inbyggd LED-lampa som underlättar när man ska använda verktyget i hörnen och vrår.


IMG_2896  IMG_2905

Haha det finns nästan inget bättre än se lyckan i Ms ögon när han får använda verktyg för första gången. Tänk den dagen han får sitt stora garage ute vid stugan med den där verktygsväggen han pratar om ;)…


IMG_2900

Hos oss får man öppna en julklapp på morgonen och denna öppnade jag och M. Karin som bor nära oss och som jag har lärt känna sen jag flyttade hit (vars man känner M och våra barn leker ibland) kom förbi i måndags med en julklapp till oss och jag blev hur glad som helst! Överraskningspresenter är ju de allra bästa och denna kommer passa perfekt i vårt nya kök tror jag! Tack fina, underbara du Karin!! Vi ser fram emot att fira in det nya året med er om en vecka!


Nu har jag precis duschat, sitter med en kopp te i soffan och Elion har kollat på en film (som han vann i paketleken igår) men nu vill han visst spela yatzy.

Hoppas att du har en fantastisk Julafton framför dig med massa kärlek, klappar och god mat tillsammans med de du älskar mest!


Kommentarer


  1. Ann 24 december, 2014 on 16:12 Svara

    God jul Evelina!
    Du delar med dej av så mkt fint i ditt liv, så nu vill jag med dela lite med dej…
    Idag kom det…frieriet. På självaste julafton! Sååå mysigt:)
    Men ring får jag välja själv. Så i mellandagarna ska jag hänga på låstet!
    Kram å ha en fin kväll

  2. Karin 25 december, 2014 on 10:25 Svara

    Men gulle gulle dig vad söt du är… Detsamma!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna