VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinnare i adventslucka 2

Maria:

Hej! Denna hade suttit fint under vintern och förhoppningsvis även efter lille kotten ploppat ut i mars!
Jag ger alltid min fina sambo en fotobok i julklapp från vårt gångna år. Detta är mycket uppskattat av honom och även familj och vänner bläddrar gärna i denna när de kommer till oss. Man minns så mycket mer små detaljer som annars lätt glöms bort och jag som fotograferar mycket får med många “vardagshändelser” som annars lätt bara passerar i livet. Det finns så mycket mer att ta vara på av tiden!
Sen tips nummer 2 måste nog vara en dag på stan med min älskling. En ny outfit, en lunch och fika ute på stan och sedan att vi köper med oss mat hem för kvällen. Min älskling gillar inte att gå i stan och köpa kläder till sig själv men även han inser att han behöver lite nya kläder då och då och vill gärna då göra en grej av det och inte BARA gå i affärer. Så det brukar vara väldigt uppskattat och det brukar bli en väldigt mysig dag.
Nu hoppas jag så innerligt att jag vinner denna till mig då de senaste månaderna handlat om vad vår lille älskling i magen behöver när han anländer!

Grattis till den fina och SKÖNA vinterjackan från Mom2Mom! Maila mig storlek och adress + telefonnummer så att du kan få hem den asap. God jul! Kram

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna