VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ruskredo!?

Hej Fredag!

Det blev inte så mycket sömn inatt heller och jag tror att det säkert är därför jag känner mig så låg och tom på energi. När Elion är här går det ju inte, men nästa vecka när han är hos F ska jag ta en förmiddag ledig och soooova länge och bara göra ingenting en halv dag. Det måste jag om jag ska orka jobba och ta tag med tentaplugget nästa vecka! Var nästan gråtfärdig igår kväll så M fick krama lite extra på mig och han är verkligen världens bästa. Gick upp idag och stekte pannkakor åt oss till frukost, på hans lediga dag. Och lämnade Elion på förskolan. Bästa bonuspappan!

Och jag som skulle skriva färdigt min rapport fastnade i att gå igenom hallgarderoberna, hade typ 6 par skor och stövlar där som Elion har växt ut, så de får ställas undan tills Lillasyster kan ha. Önskar mig en stor walk in closet en dag igen, eller i alla fall fler garderober så att vi kan få lite överblick över allt vi har och ställer undan, nu står lite i garderober i lägenheten, en del på vinden och en del i källaren Noll koll punkt nu haha… Jag har varit så gravidvimsig den här hösten men nu känns det ju hög tid att få ordning på vinterkläder ;).


oiidesign

Dagens tips får bli Didriksons allväderjackor till er som ännu inte har köpt årets ruskkläder! Denna hittade jag hos Oiidesign som har fri frakt vid köp över 499 kr! Fann bara en didriksonjacka i min rensning nu men jag tror att Elion har haft en till, samt en som han kan använda nu. Kanske finns hos F… De är verkligen hur bra som helst och han har haft dom sen han var knappt ett år. På något sätt så kan man köpa den i för stor storlek, men den passar ändå, och sen typ använda den i två år bara för att den växer med på något vis. Ha fleece under när det är kallt och annars kan man ha den nästan hela året runt. Det är ju mycket kardborrband att tacka för såklart, och att man kan spänna åt nertill på jackan.

KRAM


Kommentarer


  1. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer 21 november, 2014 on 10:05 Svara

    Didriksons är verkligen bra! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna