VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ADVENTSKALENDER: FÖRSTA ADVENT

asif4476


I den första adventsluckan hittar vi en sittpuff från AsIf4476, i form av en amerikansk fotboll. Perfekt i barnrummet eller i vardagsrummet till barn i alla åldrar! En stilren men ändå tuff inredningsdetalj dessutom.

För att vara med och tävla vill jag att du delar med dig av ditt bästa julklappstips till sonen/dottern eller någon annan liten älskling i din närhet. Jag tror att julklappstips är något vi alla önskar!?

LYCKA TILL!



Kommentarer


  1. Malinsmix 30 november, 2014 on 07:30 Svara

    Hos limitera.se finns det så underbara små nattlampor. De är som små gosedjur som lyser upp barnens tak med stjärnor. Lampan släcks automatiskt efter ett tag när barnet kommit till ro! En mysig klapp att ge.

    Åh skulle verkligen vilja vinna en sån puff, den skulle matcha en av klapparna i år till min 4åring!!!

  2. Helena 30 november, 2014 on 07:41 Svara

    Åh den skulle Annie vilja ha! Alexander har fotbollen och båda älskar den!
    Mitt bästa presenttips är en upplevelse. Att barnet får en rolig upplevelse tillsammans med mamma och/eller pappa. En heldag där man UMGÅS och hittar på något som barnet gillar och önskar göra. Det är mitt bästa presenttips!

  3. Jenni 30 november, 2014 on 07:43 Svara

    Mitt bästa tips är biljetter till melodifestivalen för barnen och mig. En upplevelse tillsammans med barnen ger ett minne för livet.

  4. Nina 30 november, 2014 on 08:13 Svara

    Mitt bästa julklappstips är en turridning. Det finns nästan överallt och är uppskattat av alla.
    Min farmor älskade det och min väns dotter på tre år älskade det!
    Ha en fin jul. Kram

  5. Malin 30 november, 2014 on 08:32 Svara

    Sonen som blir ett precis innan jul ska få ett sätt med instrument tamburin, maracas och triangel. När han fick hålla och titta på det inafgären sken han verkligen upp, vi hoppas det bli samma reaktion på jlafton.

  6. Sofi 30 november, 2014 on 08:36 Svara

    Här vill jag vara med och tävla.

    Mitt julklapps tips blir en
    air hogs vectros Atmosphere axis-klot.

    Ha en bra första advent!

  7. Elin 30 november, 2014 on 08:42 Svara

    Hej!

    En önskan som jag har är att försöka hålla nere mängden julklappar under jularna. Och precis som när jag var barn, inte komma hem med leksaker, om det inte är något väldigt speciellt, under resten av året. Det gör allt så mycket mer magiskt på julen (och födelsedagen):)

    Mitt julklappstips är att ge något som man kan pyssla med tillsammans med barnet med på juldagen. Som legobyggsats, mandala rit-set eller spel/pussel. Beroende på barnets ålder och intressen. Då får man en mysig stund ihop när julstöket lagt sig och släkten har åkte hem 🙂 Om det är snö ute så är det mysigt att ge en pulka/snowracer som kan användas under jullovet.

    Sen kan det vara bra att ge något som inte behöver byggas ihop utan som barnet kan leka med på en gång på julafton..utan att 57 st smådelar ska försvinna bland julklappspappret. Som såpbubblor till lite mindre barn, alltid oväntat uppskattat! Eller en bil/docka till lite större barn som de kan leka med direkt medan de vuxna ordnar julmiddagen eller bara städar bort julklappspappret 😉

    Trevlig första advent!

  8. Sandra 30 november, 2014 on 09:01 Svara

    Den där hade blivit kanon till sonen i vårt nybyggda tv/mysrum till barnen.

    Mitt bästa tips är Brio tågbana! Sonen fick sina första bitar när han döptes och sen har det bara fyllts på och roar både små och stora. En toppen present som håller i generationer och som barnen tycker är roligt länge.

    Trevlig första advent! 🙂

  9. Stephanie 30 november, 2014 on 09:04 Svara

    Det ska vara enkelt! Första julen med min son, av oss får han tre klappar och jag vet med all säkerhet att två innebandybollar kommer vara julens störta hit! Det är något han alltid drar sig till och trots att det finns massa färgglada, pedagogiska leksaker så kan inget uppmäta sig med en sån boll och det är pp tiden att han får en egen!

  10. Sanna 30 november, 2014 on 09:11 Svara

    Mitt bästa julklappstips till de mindre barnen är duplo. Bra leksaker som håller länge, små som stora blir engagerade, så medan man bygger med bitarna bygger man även upp en gemenskap.

  11. Maria 30 november, 2014 on 09:19 Svara

    Åh vad fin. Den skulle min Vilmer vilja vinna!

    Mitt julklappstips får bli ett staffli som jag hittade på Biltema igår. Griffeltavla på ena sidan och whiteboard på andra. Det fanns även en klocka, kulram och magnetiska bokstäver. Det känns som en mångsidig present som barnen kan leka med länge och på olika sätt. Bonus var att den var så prisvärd också.

    Önska dig en mysig första advent.

  12. Sofia Svärd 30 november, 2014 on 09:29 Svara

    Mitt bästa julklapps tips är att tänka på andra. Ge till välgörenhet. Finns barn i världen som behöver din omtanke.

  13. Sandra 30 november, 2014 on 09:37 Svara

    Sonen fyller ett i januari så detta blir första julen. Jag har alltid gillat de handgjorda rubens barn dockorna så en sådan får det bli i julklapp till honom i år. Kan ju även tipsa om böckerna av Catarina kruusvall ”Ellen och Olle sjunger”, kända barnsånger illustrerade i hård bok. De finns även i presentpaket nu med en liten tillhörande docka till varje bok, kanske något att köpa till lillasyster?:)
    Kram Sandra

  14. Johanna 30 november, 2014 on 09:38 Svara

    Mitt bästa julklappstips är en upplevelse!
    Man skriver en lapp (7åringen kan läsa) som man lägger i ett paket.
    Sen skriver man tex ”Ett besök på badhuset”
    Det älskar barnen men vi tar oss aldrig för att åka dit.
    På så sätt så blir det att hela familjen gör något tillsammans istället för att man bara fokuserar på konsumtion 🙂
    Och så får de naturligtvis annat också, men så att det inte bara blir saker de får 🙂

    Med vänlig hälsning, Johanna

  15. Sandra 30 november, 2014 on 09:46 Svara

    När det gäller julklappar till vuxna tycker jag att det är svårt. Oftast har de ”allt” och annars kan dom köpa det själva, det känns som att man köper bara för att man ska.. Då tycker jag att det är bättre att köpa något som gör gott för andra, tex ung cancers ”fuck cancer” armband, ett träd i regnskogen etc.
    Sandra

  16. Hanna 30 november, 2014 on 10:10 Svara

    Bästa julklappstipset till små barn är nog mega bloks, aktivitetsleksaker, badleksaker att leka med i badkaret och kanske en bobbycar? Och även
    Knopp-pussel.

    Till lite äldre. Kanske 4 år dockskåp, pippihuset, duplohuset så finns det massa roliga grejer med duplo tex glassar. Och pussel och memory. Det är vad min dotter ska få i allafall.
    Pojkar, ja även lego där, pussel,tågbana
    Men alla barn både pojkar och flickor är olika så det beror på vad barnet gillar=))

  17. Mikaela 30 november, 2014 on 10:23 Svara

    Mitt bästa julklapps tips i år blir biljetter till disney on ice som våra 3 döttrar skall få. De kommer bli en magisk stund med våra tre döttrar! Jag tycker att dem bästa presenterna ät där man gör något tillsammans som pyssel, biljetter, spel eller liknande ♡

  18. anna 30 november, 2014 on 10:27 Svara

    Den puffen har jag gillat sedan du köpte någon liknande för länge sedan! Mina två små pojkar skulle uppskatta den massor, både som myspuff, men kanske mest som lekpuff!
    Mitt bästa julklappstips är duplo/lego som är roligt länge och som även en mamma/pappa/mormor/farfar kan underhållas av så leken kan ske gemensamt när de små önskar, för det vill de ju rätt ofta!

  19. Mari 30 november, 2014 on 10:34 Svara

    Bästa julklappstipset till en liten pojke är Spindelmannen. En sådan som kastar nät är nog extra uppskattat. Min lilla prins ska få en sådan och han kommer nog skrika högst på julafton.

  20. Monika 30 november, 2014 on 10:45 Svara

    Jag brukar baka och sedan ge bort det samt en fin burk med ingredienser och recept till det jag bakat eller något annat!

    Vh
    Monika

  21. v 30 november, 2014 on 11:03 Svara

    Mitt bästa tips; när dotter förra året önskade sig ett barnkök letade vi länge länge på nätet men hittade inget som vi riktigt gillade. Så vi fixad ett själva, jag och maken fixade och donade på nätterna när barnen somnat och fick ihop ett fint kök och av allt spill fixade även maken en lite café hörna. Hon leker än i dag där och kan sitta i timmar. Så kul att kunna ge något man själv gjort och som alla barn älskar när dom kommer.
    Mvh
    V

  22. veronica hedlund 30 november, 2014 on 11:26 Svara

    mitt bästa tips är att man gör hemagjordt godis och lite pyssel i en korg.

    kram veronica

  23. Caroline 30 november, 2014 on 11:47 Svara

    I år är det första julen med mitt första barn, han föddes i April iår så han blir 8 månader nu i december.

    Mina julklappstips kommer därför vara det som han ska få i julklapp: En väskmapp med jättefint motiv att spara hans framtida teckningar i. Samt så kommer han att få en leksaks tv dosa 😀 Han gillar nämligen att ta tv dosan här hemma men jag känner att det inte är en sån bra leksak (strålning och sånt dåligt) så då ska han få en alldeles egen dosa. Sen ska han även få en gåvagn 🙂

  24. Jenny 30 november, 2014 on 12:54 Svara

    Bästa julklappstipset just nu är en hotellövernattning och Disney on ice! Ska mina barn får bara för att dom är JUST dom!

  25. Inne hos Ina - nygift 30 november, 2014 on 13:20 Svara

    Till makens systerdotter har jag köpt böcker, bland annat en om Pelle Svanslös som leker kurragömma. Tyckte själv att den var rolig 🙂

    Och puffen skulle jag se till maken, i huset vi tittar på nu har han sett ut en plats där sittpuffen ska stå 😉

  26. Hanna 30 november, 2014 on 13:20 Svara

    Mitt bästa julklappstips till barnen är böcker ur serien om kråke som både är roliga och lärande. Min flicka som älskar böcker ska få hela serien som finns både för små och större barn.

  27. Emma 30 november, 2014 on 13:50 Svara

    Vi vill såklart vara med och tävla. Vilken cool sittpuff!!

    Kanske låter trist men jag vill slå ett slag för målarfärg och blanka papper. Det är något som alla i familjen kan sitta med. Hos oss slutar det alltid med att vi sitter tillsammans vid köksbordet <3

    Kram, Emma

  28. Caroline, mamma till två! 30 november, 2014 on 14:07 Svara

    Sonen vill så gärna ha en sittsäck, han älskar dom och denna var ju lite tuffare. Mitt bästa julklappstips är rofa.se, där kan man beställa lite personligare presenter för både stora och små, denna dockvagn (http://www.rofa.se/hemmet/barnrum/rosa-dockvagn-med-namn/) tex är ju bara för underbar. Det är även kul att spara detta tills barnen själva blir stora. Annars har bondeofsweden helt underbara puzzelpallar till barnen 🙂

    Men annars är sällskapsspel, lego och annat som man kan pyssla med hela familjen tillsammans en favorit, för finns det något bättre och mer uppskattat än att spendera tid med barnen? 🙂

  29. Linda 30 november, 2014 on 15:42 Svara

    Mitt bästa julklappstips är upplevelser! Tex att hela familjen tillsammans går ut o fikar, bio, show mm

  30. Ida 30 november, 2014 on 16:56 Svara

    Åh vad fin! Håller på att inreda lillebrors rum nu, hade passat perfekt där!

    Mitt bästa julklappstips, och som vi även ska ge storasyster i familjen, är presentkort på Leos Lekland. Detta är hennes paradis och härligt att bara kunna dra dit när andan faller på en ledig dag.

    Kram!

  31. Maria 30 november, 2014 on 16:59 Svara

    Hej!
    Ett jättebra tips är att gå in på webbsidan för skokartongsappellen. Där får du instruktioner om hur du packar en skokartong med små julklappar till de som inte har möjlighet att själva ordna med julklappar.
    Till den sportintresserade är ett hockeyspel en rolig grej -underhöll hela släkten förra julen, både gammal som ung 🙂
    Mvh
    Maria

  32. Mikaela 30 november, 2014 on 17:10 Svara

    Sitter i detta nu och blickar ut över vardagsrummet och det ekat tomt då vi sålt vår soffa i dag.Denna tuffa sittpuff vore perfekt till mina båda pojkar när de tittar på barnprogram eller bara vill sitta och slappa.Mitt bästa julklappstips till de små är biobiljetter.Ta med din son/dotter eller någon annan liten älskling i din närhet för en mysig biostund tillsammans.Min äldsta son uppskattar det väldigt mycket.Jag tycker det är mycket roligare att ge bort en upplevelse än en leksak som är rolig ett tag men inte särskilt minnesvärd.

  33. Elin 30 november, 2014 on 18:34 Svara

    Åh, precis något sånt här letar vi efter till våra killar. De skulle ÄLSKA den!
    Mitt bästa julklappstips är upplevelser. Behöver inte kosta skjortan och finns för både stora och små. Lekland, äventyrsbad, bio, ALV, djurparker m.m. Sedan kan man ju göra något personligt och ge tillsammans med en lapp/presentkort så blir det ännu mysigare 🙂

  34. Lamitta 30 november, 2014 on 18:57 Svara

    Jag har köpt Disney on ice biljetter till min 5-åriga son och hans två kusiner i julklapp. De får en heldag ihop o en upplevelse som jag e säker på att de kommer att älska. Alla tre älskar filmfn Frost:)

  35. Marlene w 30 november, 2014 on 19:28 Svara

    Vi kommer att ge våra tre barn (6, 4 och 1) en heldag på ett Äventyrsbad i julklapp! Från morgon till kväll. Kvalitetstid när den är som bäst! 🙂 Självklart får de lite andra saker i julklapp med, men detta blir den största gåvan! Som de har tjatat om att besöka det STORA badhuset! Vi har rätt tajt ekonomi och då är upplevelser perfekta julklappar tycker jag! Vi har sällan råd att åka iväg på saker som kostar, så istället för att lägga pengar på saker som barnen snabbt ledsnar på, ger vi dom något som blir ett minne för livet! 🙂

  36. liselotte 30 november, 2014 on 19:35 Svara

    Jag är gärna med och tävlar om denna fina sittpuff. Ett julklappstips är något av playmobils fina utbud, härliga och lektåliga leksaker. Ett annat tips är presentkort, många blir jätteglada över att få gå in i en affär och bara välja vad man helst vill ha. Mvh Liselotte

  37. Sabina 30 november, 2014 on 19:56 Svara

    Kasper som är en fullständig fotbollstok hade ÄLSKAT den där sittpuffen till hans och storasysters nya allrum på ovanvåningen, vilken dröm liksom. Mitt bästa julklappstips är lego i alla dess former, det är något som hela familjen kan sitta och pyssla med tillsammans i mellandagarna = mer familjetid =)

    Kram Sabina

  38. Alexandra 30 november, 2014 on 19:57 Svara

    Mitt tips i år är ett Fia med knuff-spel i trä. Finns ett jättefint på Åhlens som jag ska köpa till sonen imorgon. Socialt där man också tränar turtagning och matematik 🙂

    Viktigt också att under denna månad lära barnen att ge till andra, därför får barnen samla ihop leksaker och böcker som vi skänker till de som inte har det lika bra ställt.

  39. Suzanne 30 november, 2014 on 20:08 Svara

    Fantastiskt fin puff, den skulle sonen på 3 1/2 år älska. Han samlar ofta alla våra ”sängkuddar” och prydnadskuddar i en enda stor hög på golvet o sen tar han med sig en filt och lägger sig ovanpå kuddhögen och myser 🙂

    Mitt bästa tips är att ge barnen något hemmagjort. Min mamma har exempelvis målat varsin tavla till våra barn, inte nog med att ingen annan har en likadan tavla det är ju dessutom ett otroligt fint minne!
    I år i julklapp ska hon sy mat- och bakkläder till dom i julklapp. Hon är själv en fena i köket och våra barn älskar att vara med både oss och henne i köket så jag är säker på att dessa kläder kommer göra succé 🙂

    Kram Suzanne

  40. Sanna 30 november, 2014 on 20:32 Svara

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den där snygga puffen till min dotters rum. Hon skulle älska att mysa ner sig i den med en bok nu när hon börjat lite smått med att lära sig att läsa eller varför inte framför en spännande film på surfplattan.

    Mitt bästa julklappstips består helt klart utav upplevelser. Det finns alltid något som passar alla och jag tycker personligen det är det allra finaste man kan få är tid tillsammans med någon man tycker om så själv har jag ibland annat investerat i biljetter till Disney On Ice i år till dottern som kommer studsa av glädje när hon upptäcker det.

    Förra året överraskade jag mina föräldrar med en natt på hotell inkl. barnvakt utav min yngsta bror. Det uppskattade det riktigt stort och mamma fällde t o m några tårar då det sällan får egentid ihop.

    Kram Sanna

  41. Pyttianna 30 november, 2014 on 21:11 Svara

    Mitt absolut bästa tips är böcker. Vi läser otroligt mycket för barnen här hemma och det är så roligt att tillsammans fundera och fantisera. Till jul får barnen Mamma Mu böcker, Morfar är pirat och Sagan om det röda äpplet. Jag ser nog minst lika mycket fram till att få läsa dessa som barnen att öppna paketen! 😀

  42. Jennifer 30 november, 2014 on 21:46 Svara

    När det gäller julklappar till äldre så gillar jag att ge bort en upplevelse. Det kan vara allt ifrån massage till en hemmalagad middag till en mordmiddag. Det sistnämnda gav jag och mina syskon till våra föräldrar förra året. Mycket uppskattat och roligt!

  43. Josefine 30 november, 2014 on 22:20 Svara

    Åh tänk att få skämma bort lillebror med denna!
    Mitt bästa presenttips blir i år små hemmagjorda ”presentkort” på diverse upplevelser. Dessa till Lillebror min som snart blir morbror (!!) som är rädd att tiden med storasyster är slut när hon får en egen bebis. Därför ger jag honom det. En eftermiddag på äventyrsbadet, en Biodejt, en fika, en skogstur. Ja det är ju bara fantasin som sätter stopp för vad man kan ge bort för upplevelser och det måste inte alltid kosta. Det bästa är att detta uppskattas av stora som små hjärtan ❤️

  44. Malin 30 november, 2014 on 22:36 Svara

    Hej!
    Mitt tips är en heldag tillsammans med mor eller far eller någon annan nära.
    Jag gav till min gudson en hockey upplevelse då han är galen i Skellefteå AIK. Lunch, hockey, matchtröja och autografer efteråt. Snacka om toknöjd kille 🙂
    Kram

  45. Amanda 30 november, 2014 on 23:37 Svara

    Mitt bästa julklappstips är att köpa ett Ikea duktig barnkök och måla om och sätta sin egen prägel på det! Det ska sonen få i julklapp:)

  46. Malin Skålberg 1 december, 2014 on 07:42 Svara

    Åh denna önskar jag vinna till barnens sport inreda rum. Dem hade 2 likadana som Elion(fotbollar) men den ena höll på att brinna upp när en lampa vält i den. Som tur var klara vi oss utan brand men det var bara minuter ifrån. Mitt tips är kapplastavar. Man kan ha dem till så himla mycket, bara fantasin sätter gränserna. Sist gjorde vi en fotbolls arena av kapplastavar och lego gubbar till fotbollsspelare:)

    Ha en fin dag/ Malin

  47. Mamma till Eddie & Wilton 1 december, 2014 on 21:26 Svara

    Bästa presenten är helt klart en upplevelse det ger jag alltid till mina föräldrar och uppskattas alltid lika mycket …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna