VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bodypumpat!

IMG_2051

IMG_2030

Happy mama i nya gosiga jackan från Mom2Mom!


Allt såg finemang ut hos barnmorskan (och hon är så goooo till skillnad mot min förra med E…), fortfarande lite lågt blodtryck på mig men SF-måttet låg mitt på kurvan (23 cm) så hon växer som hon ska därinne! Kändes mäktigt att boka upp alla tider fram tills förlossningen också, men den sista tiden den 3 mars hoppas jag att vi inte behöver gå på med anledning att förlossningen är avklarad då ;).

Sen vet ni, tog jag mig till stan och bodypump efter lunch! Det gick faktiskt jättebra och jag märkte inte av att jag blivit speciellt mycket klenare trots att det var ett tag sen jag gick regelbundet nu. Däremot kändes mitt bäcken inte helt ok av att behöva powerwalka från den ena anläggningen till den andra eftersom jag tog fel på ställe haha… Men jag kom dit på några minuter, i sista sekund innan passet började, utan gympadojor dock för de hade jag glömt hemma. Det var så kul!! Skulle tro att jag får betala för powerwalken senare i kväll dock, igår letade jag upp min gamla vetekudde sen Elion låg i magen och hade den hela kvällen, somnade till och med den. Lättade massor på den molande värken som jag får i bäckenet då och då!

Nu blir det mer plugg, här hemma hörs sen!


Kommentarer


  1. Lina 12 november, 2014 on 20:45 Svara

    Var går du på mvc?

    • Evelina 13 november, 2014 on 07:16 Svara

      går på ett ställe nära centrum! Vad tänkte du? 🙂

  2. malin 13 november, 2014 on 08:28 Svara

    vad vacker du är! verkligen den där urvackra gravidutstrålningen!

    jag väntar ju vårt första barn och undrar om du skulle vilja tipsa om bra vagnar? det känns som en enda djungel!

    • Evelina 15 november, 2014 on 22:16 Svara

      Puss på dig!!! Det gör du säkert med 😉

      Vad vill du ha i en vagn? Stora fasta framhjul? Svängbara? Teleskophandtag eller knäledshandtag? Lufthjul eller inte? Liggdel eller lift?

      Kram!

      • malin 17 november, 2014 on 09:15 Svara

        oj vad många val! haha
        vi vill absolut att det är en vagn som kan vara både med liggdel och sittdel. teleskopshandtag och svängbara hjul fram. gärna liten och smidig och blir liten när man fäller ihop den. ang hjul vet jag inte så mkt.

        • Evelina 18 november, 2014 on 07:47 Svara

          Haha ja det är mycket man ska tänka på ! Enligt dina önskemål tycker jag ni ska spana in Crescent Trike, Cresent City (kommer även en ny variant i början av 2015 som vi ska titta på) eller Bugaboo Cameleon! Är inte så insatt i Bugaboo eftersom jag själv inte säljer den men hade en cameleon till Elion när han var liten och tror att de har förändrat mycket till det bättre sedan dess, av det som inte jag gillade då ;). Det bästa är att åka till en barnvagnsbutik och känna och klämma lite!
          Kram

          • malin 18 november, 2014 on 11:17

            åh tack så mycket! är lite kär i bugaboo just nu så vi får se 🙂 ska gå in och kolla i någon butik så man kan klämma och känna ordentligt!

  3. Frida 13 november, 2014 on 12:44 Svara

    Bodypumpade vi tillsammans igår mon tro? 🙂 lunchpasset på atlantis? I så fall tänkte jag på dig och goa magen (och dina bara fötter haha), fast jag kollade inte högre upp än så så jag såg inte att det var du haha.

    • Evelina 13 november, 2014 on 14:23 Svara

      Haha jamen det gjorde vi ju då! Jag kom in i absoluut sista sekund och fick ta av strumporna för jag halkade bara med dom på haha… Det var ju rätt mkt folk, annars hade jag kanske sett dig med 😉 Kram!

      • Frida 14 november, 2014 on 11:20 Svara

        Hihi ja då var det du 🙂 då hoppas jag att du sladdar in fler ggr! Det lunchpasset är mitt standardpass på onsdagar, så bra, och skönt att bli färdigtränad redan efter lunch 🙂 Kram

  4. Sandra 20 november, 2014 on 19:25 Svara

    Hej! Tänkte höra vad du har för storlek på mom2 mom jackan?!

    Ha en fin kväll!
    Mvh Sandra

    • Evelina 20 november, 2014 on 19:43 Svara

      Jag har storlek 36 på mig!
      Detsamma till dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna