VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista

Tänk att min sista lediga dag är här. Om två veckor (imorgon) blir jag student! Fast två jobbveckor väntar före det och helt ärligt är jag lite orolig för hur det ska gå, med tanke på min status med zombietrötthet och illamående som kommit mer och mer de senaste dagarna. MEN, idag vid frukosten hade jag ungefär en timme när jag tänkte att åh, det är ju så här man ”ska” må. Illemåendet och äckelkänslorna för typ allt hade en paus och det var så skönt! Samtidigt som det är rätt trist att hela sommaren har gått åt till den här dimman så är jag otroligt glad och tacksam över att ha symptom, det är ju små bevis på att allt går som det ska.

Det har regnat och åskat här på förmiddagen så vi tog en mysmorgon i sängen med avbrott för frukost bara. Gick upp alldeles nyss för lunch och jag kan väl erkänna att jag slumrade till och från men NU är jag redo för ett par timmar nere vid stranden. Det är såå varmt fortfarande så jag längtar efter ett svalkande bad!

 

hmprod

Att shoppa har inte varit roligt i sommar men köpa sängkläder har varit ok haha. Kan ha att göra med min förkärlek till sömn helt plötsligt? Shoppade lite kläder till mig och Elion på H&M nu i veckan i alla fall och det blev även detta påslakanset. Kul med en färgklick, vill ha mer av det här hemma bland allt vita och ljusa!


Kommentarer


  1. Åh så fina sängkläder! 🙂

  2. Ida 3 augusti, 2014 on 15:29 Svara

    Fina! Vart kommer dom ifrån?

  3. Helena 3 augusti, 2014 on 15:59 Svara

    Att vara gravid är ju som tur är ett tillstånd och inte en sjukdom.

  4. Ida 3 augusti, 2014 on 16:25 Svara

    Ser nu att även påslakanet kommer från hm 😉

    • Evelina 3 augusti, 2014 on 22:36 Svara

      😉 kram!

  5. Joanna 3 augusti, 2014 on 19:08 Svara

    Helena jag tror du läste texten fel? För Evelina skrev inte att hon såg sin graviditet som en sjukdom! 🙂 lycka till med studierna Evelina! Kul att följa då jag med som mamma till två blir student i höst 🙂

    • Evelina 3 augusti, 2014 on 22:37 Svara

      Tack snälla! Lycka till du med! Kram

  6. Annika 3 augusti, 2014 on 20:05 Svara

    Åhhh jag minns verkligen det där hemska illamåendet. Nä- graviditet är ingen sjukdom men symtomen av graviditeten kan va som en riktig jävla månads lång kräksjuka. Sjukanmäl dig om du känner dig helt slut, att va gravid är man ju en så kort tid och då om nån gång tycker jag att man ska lyssna på kroppen. Sen när du blir student kan du leva mer i ditt eget tempo!

    Ha en skön kväll 🙂

  7. Agneta 3 augusti, 2014 on 21:58 Svara

    När jag väntade sonen mådde jag helt galet illa. Kunde inte stå, inte gå, ingenting. Blev sjukskriven en månad. Absolut det värsta jag varit med om. Aldrig känt mig så sjuk, så dålig. Tur det går över men jag trodde på allvar att jag fixar det inte! Kändes så då. Som tur är glömmer man!
    Hoppas du snart är piggare! Lycka till med studierna!

    • Evelina 3 augusti, 2014 on 22:38 Svara

      Usch! Ja det kan verkligen vara kämpigt. Jag har med fått yrsel de senaste dagarna men hoppas det funkar att jobba ändå.
      Tack söta du! Kramar

  8. Cicci 4 augusti, 2014 on 11:07 Svara

    Ja fy för att må illa. När jag väntade min son så mådde jag illa OCH kräktes till 6:e månaden. Jobbade i förskolekök så det var ganska jobbigt 🙁 Naturligtvis fick han kolik så efter det blev det inga fler barn 😉 Tur att jag mådde bättre med det första barnet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna