VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Juni, juli, augusti

Det blev några timmar på stranden för oss idag, såå skönt. Hann läsa ut min bok och vi badade ett par gånger trots att det var rätt kallt i vättern. Nu ska vi titta film och testa hemmagjord mjukglass innan sängen väntar! Hemmet har blivit lite renare ikväll också, välbehövligt minst sagt men det prioriteras ju inte direkt på sommaren med så fint väder som vi har haft.

Känns så konstigt att sommaren på sätt och vis är över för mig imorgon, nu börjar liksom höstterminen. Men vilken sommar sen! I Juni blev jag gravid, gjorde ett positivt graviditetstest och vi förlovade oss. Juli är i stort sett en enda dimma där jag mest tänkte på sömn och mat. Jag är redo för Augusti och förhoppningsvis mer enerig :). För skolstart och ultraljud! Om exakt en vecka kommer Elion hem igen också, SOM jag saknar honom alltså. Obeskrivligt! Jag känner mig halv utan honom hemma och hemmet tomt utan hans skratt.

 

IMG_0513

Mina bästa minnen från sommaren 2014 är alla små utflykter vi gjorde med Elion. Och att lillebror/lillasyster flyttade in i magen såklart! Önskar att jag och M hade rest mer men det får vi ta igen någon annan gång ;).

Är du nöjd med din sommar?

KRAM


Kommentarer


  1. Ja jag är nöjd med sommaren! Sen så kan jag ju inte direkt påstå att jag är utvilad. En 1,5-åring och en 5-åring dygnet runt gör ju att det är full fart hela tiden 🙂 Men det är verkligen en fin sommar att minnas!

    • Evelina 3 augusti, 2014 on 23:26 Svara

      Haha ja sova som man vill är väl egentligen det enda man saknar med barn 😉
      Kram!

  2. alexandra 3 augusti, 2014 on 23:08 Svara

    Jodå, jag är nöjd. Hade dock önskat att en bebis ville flytta in under sommaren så vi slipper ivf, men icke. Har längtar till att höstterminen, speciellt sep ska dra igång. Det är månaden som vi ska på infomötet om ivf. Därefter ska jag ligga på sjukvården som attan för att behandlingen ska påbörjas så snabbt som bara den=) så hösten är såååå välkommen=)

    • Evelina 3 augusti, 2014 on 23:24 Svara

      Jag hejar på er!!! Kramar och styrka

  3. alexandra 3 augusti, 2014 on 23:28 Svara

    Tack! <3

  4. inne hos Ina 3 augusti, 2014 on 23:56 Svara

    Jag tycker att det är sommar fortfarande 🙂 men jo, den har varit bra hittills, mycket sol och bad. Nu börjar den bästa tiden på året 🙂

  5. Marie 4 augusti, 2014 on 12:12 Svara

    Men sommaren är ju inte slut! Bara för att man börjar jobba betyder det ju som tur var inte att värmen försvinner.
    Fantastisk sommar både i Sverige och på Sicilien där vi var på semester. Det är verkligen hur kul som helst att resa med barn, de växer flera centimeter och man lär sig att de verkligen klarar av mer än man tror. Också härligt att se hur de kan leka/spela med utländska barn utan att de pratar samma språk. Mycket utvecklande för hela familjen!

    • Evelina 4 augusti, 2014 on 13:09 Svara

      Ja verkligen inte, men höstterminen börjar ju för mig nu menade jag 🙂
      Ja resa är fantastiskt på många vis!
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna