VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ooops!

Det blev ingen inskrivning idag! Någon form av missförstånd har uppenbarligen skett mellan mig och barnmorskan för det var visst nästa onsdag vi skulle dit. Och även om M hänvisar till mitt numera snurriga jag vet jag att vi sa onsdag vecka 31 och jag tyckte det var perfekt med tanke på att jag är ledig den här veckan. Jaja, nu vet vi i alla fall var vårt MVC ligger, och det var ju tur att det ”bara var inskrivning och inte UL (hade varit jobbigt att vänta på en extra oväntad vecka) ;).

 

20140730-171144-61904591.jpg

Sen åkte vi vidare till Jensen’s för en lunch, jag var såå sugen på den där såsen. Men. Har aldrig varit med om maken! Jag bad om välgrillat kött och fick den röd inuti. Bad om att de skulle åtgärda det. Fick tillbaka den efter lååång väntetid och den var fortfarande rosa. Så jag sa att den måste vara helt genomstekt eftersom jag är gravid och fick alltså skicka ut den en gång till. Det var jättekul att få tillbaka min mat typ 30 minuter efter M fått sin mat, så han var ju klar sen länge. Men men, för den pengen och mitt i lunchtid (även om det var lite folk) kan man väl inte kräva för mycket kanske…

 

 

bild

Och dagen idag har varit mulen så vi har passat på att åka runt i affärer. Köpte grillbriketter och vaxduk och schampon och grejer… Nya träningsskor fick jag med mig också! Valde de färgglada som var såå sköna.

Jag vaknade illamående idag och somnade om efter frukost så hela dagen känns lite halvseg. Men nu mår jag bättre och M har åkt ut till stugan en sväng så jag funderar på att inviga mina nya skor på en promenad!


Kommentarer


  1. Annika K 30 juli, 2014 on 19:11 Svara

    Jensens är skit!
    Har ätit där mer än en gång o blivit
    lika missnöjd varje gång så aldrig mer

  2. Hanna 30 juli, 2014 on 19:18 Svara

    Vi var på jensen i gbg för några veckor sen. Barnen fick sin mat först. Vi fick vänta JÄTTE länge och när vi väl fick vår mat hade barnen ätit upp sin för länge sen. När vi väl ätit och ville betala sa de att dessert ingick i vår mat. Vi borde ha struntat i den men blev ju sugna… så vi fick vääänta igen. Och barnen var otåliga och hann äta sin glass långt innan vi fått vårt. Tillslut frågade vi om det var klart snart och då visade det sig att de tappat bort vår beställning…vi var såå missnöjda med hela besöket och går inte tillbaka! Vi äter hellre på mc Donalds i fortsättningen!!

  3. Josefine 30 juli, 2014 on 20:15 Svara

    Har samma upplevelse som Hanna ovan. Aldrig mer Jensens.

  4. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 30 juli, 2014 on 20:53 Svara

    snyyyyyga skor!!

  5. Ha, det var likadant för oss vid vår inskrivning den här graviditeten – glada i hågen åkte vi till vår ”lokala” mvc, och väntade läääänge. Det visade sig att vi borde ha varit på den centrala, inne i Linköping, ca 6 mil bort. Bra att de meddelar sånt då..! Vi fick vänta två veckor till innan det blev någon inskrivning, så de två första träffarna slogs liksom ihop..

  6. Anne 30 juli, 2014 on 22:36 Svara

    Jag driver själv lunchrestaurang (dock förstås inte i samma stora skala som jensens), så vet hur svårt det kan vara vissa dagar att göra allt rätt (ibland har man bara sådana dagar då allt skiter sig).. Men att behöva skicka in in mat TVÅ gånger är väl lite ”väl”! Särskilt för ett så pass respekterat ställe som Jensens.

    Sen att ge maten till halva sällskapet (som även Hanna här ovan skriver om) GÖR man ju bara inte..?! Alla i sällskapet ska bannemej ha sin mat samtidigt :S Inte ens mcdonalds gör ju så.. För det är så självklart.

  7. Caroline 30 juli, 2014 on 22:51 Svara

    Jensens är superdåliga på service. Fick vänta sist i en kvart eller mer på drickan. Och då satt vi precis bredvid baren.

  8. Hanna 30 juli, 2014 on 23:21 Svara

    Trist med så dålig service!

  9. Me 31 juli, 2014 on 00:38 Svara

    Men varför ens gå till Jensens där de micrar all mat, som dessutom e typ helfabrikat? Sen e det ju allmänt jättestörigt att deras såser e såå goda

  10. Johanna 31 juli, 2014 on 09:04 Svara

    Såserna går att köpa på vilken Ica som helst.

    • Evelina 31 juli, 2014 on 09:18 Svara

      I know… Men ibland vill och orkar man inte ställa sig i köket som du säkert vet 😉

  11. Alexandra 1 augusti, 2014 on 19:44 Svara

    Hej!! Va kommer din gravid jeans leggings som du hade på instafotot ifrån??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna