VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot Strömstad!

Ett litet hej från bilen kommer här! Vi är faktiskt framme i Strömstad alldeles strax, med bara ett litet stopp längs vägen. Och så har jag pratat med Elion tre gånger tror jag, nu senast på FaceTime. Så himla kul att se honom, min lilla sötnos!

20140731-123933-45573492.jpg
Har även hunnit läsa lite bloggar här i bilen, efter mitt morgonillamående la sig och en annan liten sötnos är min lillasyster som hade skrivit såå fint på sin blogg! Blev helt rörd och tårögd av hennes ord, tänk att få vara hennes storasyster! Jag är lyckligt lottad jag. Att det finns så många människor runtomkring som bryr sig så om bebisen i min mage alla redan gör mig alldeles varm i hjärtat! Karro berättade till exempel häromdagen att hon googlat hur man ska vara mot nyblivna föräldrar haha, det kallar jag engagerad vän!

//Tacksam över mina vänner och familj i oändlighet!!

P.S tacksam över finaste bloggläsarna också!! Puss på er ❤️


Kommentarer


  1. Änglaliv 31 juli, 2014 on 20:35 Svara

    Har inte kikat in här på ett tag, och blev SÅ glad och SÅ överraskad när jag läste att du är gravid! GRATTIS! Så fantastiskt härligt. Ser verkligen fram emot att följa graviditeten =)

  2. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 31 juli, 2014 on 20:50 Svara

    Du är verkligen så lyckligt lottad att ha så mycket fina och underbara människor runt omkring dig. Jag blir glad för din skull, att du har fina personer nära dig och det är något man behöver som gravid, omtanke och kärlek runt omkring sig. Vad underbart skrivet av din fina syster och din vän är verkligen världens bästa vän. =)

    Massa kramar Eve.

  3. Agneta 31 juli, 2014 on 22:09 Svara

    Ljuvlig bild! Elion är en lyckligt lottad kille med en sådan mamma som du! Hoppas ni får en fin mini-semester nu!

  4. Hanna 1 augusti, 2014 on 00:04 Svara

    Vilken fin bild på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna