VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lediga

Välkommen första dagen med semesterfeeling!

Även om det var första morgonen på läänge som ingen klocka behövdes ställa vaknade jag såklart ”vanlig” tid strax efter 06. Kanske att jag var lite ivrig att kolla antagning.se (i eftermiddag kommer visst beskeden) men jag vet inte hur länge sen det var jag kunde sova efter 07!? Märkligt men har samtidigt svårt att känna ro till att ligga kvar längre i sängen när E trippar upp kring den tiden, även om han oftast är duktig på att roa sig själv en stund på morgonen.

Idag ska vi göra en liten cykelutflykt! Cykla till centrum för första gången med Elion, det är en tur på 5 km ungefär så det blir spännande att se hur han klarar det. Vi ska såklart pausa i stan, äta lunch, gå i några affärer och stanna till vid stranden på tillbakavägen.


S0000007114940_F

Elion önskar sig nya t-shirts eftersom han växt ur typ alla  (han har storlek 116/122 på det mesta nu!) och jag vill hitta svala pyjamaspyxor och gärna en kimono eller liknande. Kanske denna från Lindex?


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 11 juli, 2014 on 10:00 Svara

    Oj vilken fin!!
    Ja du, man vill ha mycket svalkande nu men verkar inte finnas mycket mer än vatten som kan svalka… hihi.. vilken enorm värme det kom. Sa bara PANG så hade vi nästan 30 grader varmt i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna