VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

fyra av fyra

Äntligen är just denna torsdagen här, sista arbetsdagen väntar innan jag har tre veckor med endast ett pass på schemat! Det ska bli såå skönt att vakna upp till ledig dag imorgon. Var helt slut som artist igår efter mina 11 timmar på jobbet men det gick förvånansvärt lätt ändå. Idag har jag dessutom lunchdate med killarna och jobbar bara 9.45-18 så det känns som piece of cake. Ska bli skönt att kliva ur min ”jobbdvala” och bara njuta av sommaren som ju är i fullaste blom! Elion gick sin sista dag på förskolan igår och nu har även han långledigt, i över fyra veckor! Idag ska han och M leka hela dagen (klippa sig hos frisören bland annat) och imorgon får vi se hur vi inleder vår långledighet tillsammans. Än har vi bara småplaner och dagsutflykter som ska fylla kalendern men det känns skönt det också, att ta det lite som det kommer.

 

 

redken_all_soft_duo_2

Ett ytligt tips när jag inte riktigt orkar tänka och skriva kommer här ;)… BÄSTA shampot och balsam. Speciellt schampot bara måste jag ha. Återkommer alltid till all soft från Redken (även om jag ibland byter färg så är Redken ”mitt” märke tror jag allt), nu senast testade jag Kerastase efter många rekommendationer men nope. Detta doftar ljuvligt OCH gör mer för mitt hår.Vad har du för favoritshampo?

 

STOR KRAM

P.S Imorgon ska antagningsbeskeden komma… Håller tummarna för alla oss som väntar på besked!


Kommentarer


  1. Demarkey - liveyourdreams! 10 juli, 2014 on 10:38 Svara

    Jag älskar loreal proffessionell, salong produkterna. Luktar gott och gör håret lent och fint. Men jag jobbade med alla dessa produkter och vet att både kerastase och redken är bra men även Matrix. Just nu har jag kerastase men ska så snart den är klar, gå över till loreal p.

    Hoppas in dag går fort sötis, så du får njuta av värme, sol och familj. Håller tummarna för studierna och lite annat i ditt liv också.. Hi hi

  2. Hanna 10 juli, 2014 on 12:00 Svara

    Jag använder i princip bara produkter från Kevin Murphy 🙂

  3. Marie 10 juli, 2014 on 15:32 Svara

    Något på Apoteket som är oparfymerat, jätteallergisk och nyser annars. Trist? JA! 🙂

  4. Agneta 10 juli, 2014 on 17:27 Svara

    Jag kör på Bed Head! Ljuvliga dofter och har hittat en sort som är super för mitt hår! Gillar att de är i stora pumpflaskor!

  5. Caroline 10 juli, 2014 on 21:06 Svara

    Tresemme!

  6. Liza 14 juli, 2014 on 16:18 Svara

    Åh, men tack för tipset! Precis vad jag behövde, ett bra tips på ett bra schampoo och balsam! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna