VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SommarKvällar

20140705-213311.jpg

20140705-213319.jpg

SommarKvällsPromenader in my ♥

Så skönt det var att komma ut i friska luften en stund nu på kvällskvisten. Vad varmt det har varit idag! Underbart! 28 grader och riktig medelhavsluft. Jag har ju missat stora delen av denna dag vädermässigt eftersom jag har jobbat i AC-kall butikslokal, men det var skönt att komma hem till mina killar där efter 16. Ja de hämtade mig till och med på jobbet efter deras dag ute i stugan. Sen grillade vi till middag och det var SÅ GOTT. Kött och sallad. Perfektaste sommarmaten.

Sen badade Elion och vi hade soffmys med lördagsgodis (naturgodis efter Elions önskemål) innan det var sovdags för lilleman. Jag somnade med honom en stund jag med hehe… Vaknade när M väckte mig och så fixade vi matsäck inför imorgon då det blir utflykt till Kolmården! Vi är ett helt gäng som åker och vädret ska bli kanon då med. Bra söndag väntar alltså!


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 5 juli, 2014 on 23:17 Svara

    Helt underbar dag idag, love it. hoppas ni hade det riktigt bra
    Kram

  2. Linnéa 27 juli, 2014 on 19:38 Svara

    Åh en liten kotte 🙂 Läste för ett tag sen att man gärna ska rapportera till Naturskyddsföreningen när man ser en igelkott!
    Klicka på länken nedan…
    Dom vill att man rapporterar när & var man sett en igelkott för att hålla koll på dom! (Scrolla längst ner på hemsidan för att rapportera)!

    http://m.naturskyddsforeningen.se/nyheter/efterlysning-har-du-sett-en-igelkott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna