VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lekland & Slottsbygge

20140703-205149.jpg

Godkväll i stugorna! Så här såg det ut i vår stuga tidigare i dag när vi var uppe och lämnade brädor och annat. Det hade verkligen hänt grejer sen sist jag var där! Väggen mellan gamla stugan och nybygget var borta och det finns nu golv i hela bygget. Coolt, han är verkligen duktig M som gör allt detta helt själv!

Innan dess hade jag och Elion ett par mysiga timmar på Leos lekland med Karin & Ellie. Det var självklart inte bara vi på plats med tanke på regnvädret utanför så ljudvolymen och aktiviteten var rätt hög haha. Nu däremot, är det strålande sol igen och vi ser fram emot ett par soliga dagar. Det är efterlängtat och välbehövilgt! Imorgon har vi bestämt att fira in Ms semester med grill på balkongen. Klänningväder och grillkvällar har vi inte haft många på sistone men vi var ju rätt bortskämda med dom i april och maj… Hoppas, hoppas det blir några fina sommarveckor nu framöver med!


Kommentarer


  1. Hanna 3 juli, 2014 on 21:07 Svara

    Vill också ha sol! Känner mig lite svältfödd på den biten….

  2. Hanna 3 juli, 2014 on 21:07 Svara

    Åh, vad det ska bli spännande att följa stugrenoveringen!! Helt fantastisk man du fått tag på, som verkar kunna lite av varje 🙂

    • Evelina 4 juli, 2014 on 09:17 Svara

      Haha han ska starta en renoveringsblogg säger han 😉
      Och ja, han är helt fantastisk!

  3. Cintya 3 juli, 2014 on 21:25 Svara

    Ni får komma hit och grilla en dag 🙂

    • Evelina 4 juli, 2014 on 08:49 Svara

      Jaa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna