VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Andra dagen i juli

bild

Snygga tischor från Saint Tropez/Campadre. Svalor är så fint!

Svalor får mig att tänka på tatuering och tatuering får mig att tänka på den där syskontatueringen vi ska göra mina småsyskon och jag. Fast vi ska ju göra ankare. Och så vill jag ju bli av med min handledstatuering men det är lite paus i behandlingar just nu för att sommar och sol ska få göra sitt. Fast det känns som att det måste bli en tatuering över i slutändan. Kanske det blir den där fjärilen jag vill göra då för det är det enda ”större” motivet jag skulle vilja göra och även om jag nog inte skulle välja den på handleden i första hand så skulle det ändå bli att slå två flugor i en smäll.

Idag har vi också varit uppe tidigt. Eller jag sen M gick upp vid halv sex och Elion en timme senare. Nu har han tänt ljus han gillar att mysa säger han. Haha innan sa jag att hans rosa tröja börjar bli för liten så vi kan ju se om vi hittar en ny att köpa så kan vi rensa den han har. Och dina jeans säger han då, de är ju också för små. Som jag skrattade! I hans värld är det väl inte helt logiskt att ha tajta jeans som så många tjejjeans är ;). Har mest chinos eller mina chillnorwaybyxor nu på sommaren så då blir det väl extra tydligt när jag väl har jeans. De märker ju detaljer de där små!

Vi ska ut på en liten cykeltur nu innan jobb och förskola tänkte vi. Ikväll är tanken att M ska natta Elion så att jag kan åka iväg på bodypump. Nu var det nån vecka sen jag var där och sist avbokade jag för att jag var för trött efter jobbet. Ska verkligen försöka peppa mig själv idag så jag kan få testa på den nya releasen!


Kommentarer


  1. Designa Din Blogg 2 juli, 2014 on 13:46 Svara

    En modekunnig tjej som dig borde vara perfekt för vår tävling…

    Designa en egen landslagströja och vinn ett presentkort på zalando.se värt 1000:-.

    Du hittar tävlingen här: http://www.designadinblogg.se/fifa-vm-designtavling/

    Tävlingen avgörs genom att våra besökare får rösta på det bidrag de gillar bäst, och med tanke på att du har många följare så har du nog goda chanser att få många röster…=)

  2. Cintya 2 juli, 2014 on 16:33 Svara

    Var det inte svalor på sjalen du fick av mig?

    • Evelina 2 juli, 2014 on 16:36 Svara

      Jajamen! Love it 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna