VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULI

large

Redan juli, ett halvår sen nyår! Juni blev den bästa månaden på länge! Juli blir nog rätt bra också, eftersom det är semesterttider för min M så vi får mer tid tillsammans! Haha tänk att vi inte ens har varit tillsammans i 10 månader men redan har hunnit med ”det mesta”. Lite kul att vi var så segstartade, det tog 9 månader innan vår första dejt men det har vi nog tagit igen med raketfarten de nästkommande nio ;)…

Idag har vi varit vakna sen halv sex och jag är redan hur trött som helst, hjälp! Men jobb väntar och det ska bli skoj även om jag hellre hade varit ledig med den lille busen. Torsdag-fredag har vi ledigt tillsammans i alla fall! Och i helgen blir det kanske kolmården med Karro & Elin & Kalle om vädret tillåter… Hade varit jättekul!

 


Kommentarer


  1. Alexandra 1 juli, 2014 on 07:30 Svara

    Åh! Vi ska till Kolmården i helgen, tänk om jag skulle springa på dig, vilken dröm!

    • Evelina 2 juli, 2014 on 06:08 Svara

      Haha sötis 🙂 ses kanske där då! Kram

  2. Sophie 1 juli, 2014 on 08:28 Svara

    Ha den bästa dagen finaste du 🙂

    • Evelina 2 juli, 2014 on 06:08 Svara

      Du meeed! (Lite i efterskott 😉 )

  3. malin 1 juli, 2014 on 09:13 Svara

    åh jag har en sån magkänsla att en liten elion ska bli storebror

  4. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 1 juli, 2014 on 09:24 Svara

    Kul med kolmården, vi ska också dit men om någon vecka eller så. Hoppas verkligen att juli har bättre väder att bjuda på än det här!

    Ja men shit, det har gått fort fram men när det känns rätt så är det rätt och då finns det inget mer man ska lyssna på mer än sin magkänsla och gå framåt. Jag är så glad för din skull, att det går så bra för dig. Men det är så att man attraherar goda ting när man själv är en god person, du har gått igenom skit och eld så nu är det din tid att må bra, ditt liv ger tillbaka det du förlorade. Det är du värd.
    Är så glad att du hittat din kärlek, jag mådde skitdåligt för din skull när du skulle skiljas (har läst din blogg så länge att man bli konstigt nog påverkad), kunde tänka mig hur dåligt ni hade mått! Men nu, nu har du din fina kärlek igen, nu är du glad och lycklig och jag mår bra när andra mår bra. =)

    Massa fina kramar.

    • Evelina 2 juli, 2014 on 06:09 Svara

      Tack fina du är så snäll!!! Kram

  5. Magda 1 juli, 2014 on 09:40 Svara

    Vi verkar ha lika morgonpigga söner! Ha en alldeles underbar dag!
    Kram

    • Evelina 2 juli, 2014 on 06:07 Svara

      Haha mmmm ;)….
      Kram!

  6. Martina 1 juli, 2014 on 19:17 Svara

    Segstartade, nja

  7. Martina 1 juli, 2014 on 19:19 Svara

    Åter igen kom bara delar av kommentaren med… Gör ett nytt försök. För oss tog det 4år mellan första kontakt o dejt. Men det blev ju rätt bra det oxå, synd att klaga liksom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna