VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

The little things

20140619-082129.jpg

Några bilder på presentkorgen Ms föräldrar fick av oss igår. Svärmor har fyllt 56 och de har firat 35-årig bröllopsdag när de har varit i Spanien. En presentkorg tycker jag nog kan vara en av de bästa presenterna till “de som har allt”, typ föräldrar ;) . Choklad, ost, kex, mousserande vin (internt med just asti cinzano), canvastavla, doftljus och vindruvor fyllde vi korgen med och pyntade med silkespapper och sidenband!


Idag ska jag och Elion åka på utflykt till vänner och senare väntar mathandling. Midsommarmat och semesterhandling behövs!

Igår frågade Elion om döden. Det är såklart någonting han kommer lära sig vad det innebär mer allt eftersom, men jag tycker det är jobbigt att prata om det eftersom det blir så verkligt då. Att allt kan ta slut när som helst. Livet, relationer. Bara tanken på att inte få leva kvar på jorden och följa Elion i hans liv gör mig så ledsen. Tänk så viktigt det är att faktiskt uppskatta VARJE dag man får tillsammans? Livet är så himla skört och jag tänker ofta ofta på att man måste göra det man vill och vara med de man älskar. Att känna lycka och glädje över det som varit när slutet är nära, inte ångra någontin eller känna att man inte gjort tillräckligt. Hellre säga en snäll sak för mycket än för lite! Göra en god handling en extra gång istället för att inte orka. Ge leenden och kärlek, våga ta för dig och våga vara rädd. Det är då man får som mest tillbaka!



enjoy largef


Kommentarer


  1. Kim 19 juni, 2014 on 09:31 Svara

    Den korgen blir säkert väldigt uppskattad! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna