VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Omtänksamhet

IMG_9713

Mamma, mamma ta en bild nu!

Det var Elions ord när vi kom hem efter jobb (för mig) och bad (för honom) igår, och då kan jag såklart inte annat än passa på med tanke på att han oftast inte alls vill fotas och absolut inte sådär frivilligt haha. Blir så varm i hjärtat av att han är så snäll och omtänksam mot människor och djur, det är egenskaper jag hoppas att han alltid bär med sig! Som när han liksom visar att han är rädd om mig, då vill jag nästan gråta för att jag blir så rörd. Tänk vilken magi det är med relationen till ens barn och vilket band man har, redan från start. Det är ett band som är nästintill omöjligt att bryta, men eftersom jag varit med om just det tror jag att jag kanske känner tacksamhet för mitt och Elions band lite extra mycket. Kommer alltid vårda det så bra jag kan!

Idag är vi lediga och jag vet inte vad vi ska hitta på? Solen tittar inte fram för tillfället men om jag känner min son rätt så önskar han cykeltur som alltid! Det är rätt bra tycker jag, motion för mamman på samma gång 🙂


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 16 juni, 2014 on 10:18 Svara

    Åh vilken finaste bild ever!! Han är ju bara så god och underbar.

  2. Helena 16 juni, 2014 on 12:08 Svara

    Ja, man kan bli rörd av de små liven. Häromdagen påminde min son att jag var tvungen att ha hjälm när jag cyklar, ”så du inte får ont i hjärnan” sa han.

  3. Agneta 16 juni, 2014 on 14:33 Svara

    Du är en sån fin mamma till din fina lilla pojke! Visst är det så, man måste vårda det man har. Jag känner tacksamhet varje dag att jag får vara mamma. Får ont i hjärtat när man hör om barn som far illa osv.
    Massor med sommarkramar till dig fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna