VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobbsöndag

campadre

Finfina väskor från Ceannis som finns på Campadre just nu, kollar in nya kampanjer nästan varje morgon även om det är sällan jag hittar något jag verkligen vill ha. Skulle inte bli ledsen om Mulberry Bayswater fanns med någon dag, på tal om väskor 😉

Inatt var en ovanlig natt, jag sov nonstop tills Elion vaknade vid halv sju! Brukar alltid vakna nån eller några gånger på natten men såna här nätter behövs lite då och då :). Fast ändå är jag fortfarande trött haha… Kanske var all frisk luft igår? Jag och Elion lekte ute med Karro och Elin fram tills lunch, sen hade vi picknick i trädgården, M kom hem då också. Sen cyklade jag och killarna till köpcentret för en glass och mathandling, och sen åkte vi till stugan och var där tills sovdags för lillE. Så mycket utetid det bara gick ungefär, älskar det! Jag klippte gräset i stugan, Elion badade och M snickrade. Sen åt vi grillat och massa lördagsgodis.

Nu väntar jobb, ska lämna Elion hos F så att de får leka över dagen. Efter jobbet tänkte jag ta ett bodypumppass också! Undrar om det blir lugnt på jobbet idag? Känns nästan så med tanke på det underbara sommarvädret!

Puss & Kram

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna