VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LEDIG

Ledig dag och jag har startat den med att fixa hemma. Börjat rensa kläder och väskor. Är i stort behov av det, rensa ut sånt som inte används för hur konstigt det än låter så mår jag liksom lite dåligt av att ha massa saker som aldrig används. Då känns det bättre att ge vidare till någon annan som vill ha! Fast lite svårt är det när kläderna liksom är fina och inget fel på, och jag bara tröttnat! Har dessutom kommit på nu då och då att jag ångrar att jag rensat bort vissa plagg haha….

Snart dags för träning, tänkte cykla dit om vädret tillåter, sen hem för dusch och fix. Sen kommer M och hämtar mig för stugfix, glassdejt (också om vädret tillåter), bankmöte och Elionhämtning.

Måste även hitta bra smågrejer till ett par som ska få en presentkorg nu nästa vecka. Den kommer innehålla en canvastavla och bubbel, kanske choklad och nåt annat gott. Men det hade varit kul att få med något mer, kanske en upplevelse eller liknande? Google är min bästa vän många gånger och även såna här sidor med presenttips! Kanske ni har några tips också? Det är en korg som är både födelsedagspresent (till henne) och kärlekspresent till dom båda :). Ja måste såklart även hitta den perfekta presentkorgen!

 

largegglargezlargev

Och eftersom jag är som jag är… ÄLSKAR att planera och ge överraskningar, så har jag redan börjat planera Ms trettiofemårspresent. Han fyller i januari hehe… Men, detta kräver faktiskt en del planering och smarta drag, och kan kanske inte ens bli verklighet. Jag hoppas såklart det, men det beror på vad som händer framöver kan man säga… 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna