VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LEKDAG

20140523-180256.jpg

Jag kan ganska ofta känna en liten sorg över att Elion inte har några syskon i ungefär samma ålder… Men så hänger vi med Elin och då tänker jag att de två är så nära syskon man kan komma, utan att vara just syskon. Precis som jag känner för Karro. ÄR så tacksam för att vi har de två i våra liv!

Idag lånade vi Elin och hennes farfar kom och lämnade henne på morgonen. Vi började med en kort stund innelek innan vi gick bort till lekparken brevid badet. Badet var helt klart bättre just idag när det varit närmre 30 grader igen. Tur det funkade även fast vi inte hade badkläder med… 😉 De lekte och lekte och vi (M var med här och tränade ryggen en stund, äntligen är han bättre!) fick knappt med oss dom hem för lunch.

 

20140523-180304.jpg

Efter lunch åkte jag och kidsen till en annan lekpark och lekte tills det var dags att åka till papporna.

 

20140523-180312.jpg

Nya favvoklänningen från ChillNorway är lätt sommarens klänning för mig! Väskan köpte jag i London och den är så himla fin nu när inte tjocka jackor längre behövs… Har börjat gilla gulddetaljer mer och mer på senaste tiden efter att ha varit all in på silverfärgat (intresseklubben antecknar va 🙂 ).

 

20140523-180327.jpg

Jag och sambo kände ett enormt sug efter iiiiskall öl när barnen hade åkt så då åkte vi och köpte det helt enkelt. Eller ja, iskall blev den ju i frysen hemma men… 😉 Ljuvlig start på helgen, efter en väldigt bra fredag! Imorgon väntar utflykt och det ska också bli en rolig dag :). Hälsa på Ms föräldrar i deras stuga och passa på att hälsa på vänner i förra staden! Var ett år sen jag och Elion var där sist tror jag så det är verkligen på tiden nu. Hoppas bara Ms rygg håller för några timmar i bilen bara…

 

Trevlig helg alla fina!

 


Kommentarer


  1. Karolin 24 maj, 2014 on 07:01 Svara

    Åh men ni är ju bästaste bästaste!! <3
    Vi är lika tacksamma för att vi får ha er, försvinn aldrig!!!
    PUSS <3

  2. Karolin 24 maj, 2014 on 07:01 Svara

    Åh men ni är ju bästaste bästaste!! <3
    Vi är lika tacksamma för att vi får ha er, försvinn aldrig!!!
    PUSS <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna