VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vila, vitaminer & vatten!

Vad SKÖNT med sovmorgon! Bästa sättet att bli av med förkylning måste väl vara vila, vitaminer och vatten? Ska bara bli bättre på att dricka vatten också, fruktsalladen till frukost var i alla fall bombad med vitaminer :). Startade dagen med att slipa och måla kistan! Alltså det är lite hatkärlek det här med att måla. Jag hatar det mitt i, vill liksom bli klar nupåengång. Men sen när det är färdigt är det så kul! Nu längtar jag tills kistan är helt färdig och alla målargrejer kan ställas undan för ett tag. Kanske inte så länge, är fortfarande på jakt efter två pinnstolar till så att två av Ms farfars stolar kan ställas undan tills vi har ett större bord. Tanken på att ha en eller två svarta stolar har lagts på is tills vi har ett vitt bord, då blir det finare med någon färg som bryter av.

 IMG_9174




k4k7

Beställde en klänning igår som jag tänkte till inflyttningsfesten? Kan vara kul med lite färg! Finns hos Style Level (även i svart). Har ni tips på hur vi kan mixa påsk och inflyttningsfest på ett kul sätt? Påskägg och påskris är typ det enda jag kommit på haha… Kanske få in påsken i välkomstdrinken eller maten? Fast vi tänker oss minipizzor och det känns väl sådär påskigt ;).


Kommentarer


  1. Sanna 10 april, 2014 on 11:30 Svara

    Hitta på en påskpizza, gul paprika, ananas. Gul välkomstdrink

  2. Tilda 10 april, 2014 on 12:17 Svara

    Super fina pinnstolar!
    Målade mina vita med svarta pinnar i ryggen, och så gjorde jag en tvärtom svart med vita pinnar i ryggen, blev riktigt fint!
    Men vet vad du menar, är ett j*kla pill!
    Hatkärlek till målandet helt klart.

  3. Nina 10 april, 2014 on 12:47 Svara

    Hej. Är ute efter en sulky till sonen och tänkte höra lite om er compact 360 (är väl den ni har) vad finns det för nackdelar med den? Hur stor ä E nu och hur får han plats? Hittar ingen uppgift om maxvikten på barnet, många vagnar verkar ju bara ha 15 kg. Ha de!

    • Evelina 10 april, 2014 on 13:50 Svara

      Kan nog inte komma på några nackdelar… Kanske att bygeln inte är avtagbar? E är ca 112 cm lång och åker jättebra i vagnen, sover till och med i den ibland även om det är väääldigt sällan nu när han är så stor. Maxvikten är oftast 15 kg på barnvagnar eftersom det är vikten de testas för. Så jag lovar att compact och 360 tål mycket mer än så, bara det att den är testad enligt standard.
      Ha det bra du med!

  4. Malin 10 april, 2014 on 13:14 Svara

    Dricker ni vin ur bag in box kan ni ta ut vinpåsen ur boxen och stoppa in i ett större påskägg. Bara skära skåror för vinkranen på sidan av påskägget, en halvmåne från locket och en halvmåne från botten av ägget. Så blir vinet en del av påskpyntet 😉

    • Evelina 10 april, 2014 on 13:48 Svara

      Åh vilket bra tips, tack! 🙂

  5. C 10 april, 2014 on 14:32 Svara

    Man kan även ha kyckling på minipizzorna =)

  6. Sandra 10 april, 2014 on 15:30 Svara

    Det finns en grupp på Facebook som heter ”återbruka mera”. Tror den skulle vara nåt för dig. Där finns bland annat tips på ”bag in påsk” 🙂

  7. Hanna 10 april, 2014 on 15:56 Svara

    En liten ”påskbakelse” rulltårtskiva med grädde/vaniljvisp på med godisägg lr varför inte göra mini kycklingar i marsipan?:)

  8. Hanna 10 april, 2014 on 18:58 Svara

    Svart, vitt och ek är en fin kombo tycker jag! Det blir inte så sterilt som när det bara är svart/vitt! Så jag tycker absolut att du kan ha ett par svarta stolar till! 🙂

  9. Elin 10 april, 2014 on 21:58 Svara

    Va fint det blev med stolarna! Blev nyfiken på vad det står på den fina tavlan och vad det är för vitrinskåp som skymtar i bakgrunden? 😉
    Skulle vara roligt och se lite mer bilder på lägenheten/inredningen nu när ni börjar komma i ordning mer 🙂

    • Evelina 11 april, 2014 on 09:05 Svara

      Jaa 🙂 Finns bild i nyare inlägg nu! Life is what you make of it står det 🙂
      Vitrinskåpet finns också med i det inlägget, det är från ikea!

      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna