VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PINK

IMG_9176

Wow, snabb leverans från Style Level (beställde som sagt igår)! Blir i och för sig inte speciellt förvånad eftersom det är fina Evelina som står bakom företaget, tidigare grundare och ägare av Creative Lounge som också var grymma i orderhantering! Har varit ifrån rosa ett tag nu men känner att jag saknat det 🙂

 

large

 

Detta citatet är ett av mina favoriter just för att det är så SANT! Ibland är man mitt uppe i nånting som ju är helt okej… Rätt bra och funkar. Men det kan ju också vara så att det kan bli bättre? Jag har lärt mig den hårda vägen att även om saker och ting tar slut eller inte alls går som man vill, så blir det bra till slut ändå. Oftast bättre än det en gång var till och med! Så man ska inte vara så rädd för det nya, för förändring. Men visst är det lite läskigt också, att lämna något tryggt bakom sig.

Idag fick jag mina första tider för ett extrajobb! Känns jättekul! Har varit på gång ett tag, eller ja, sen jag slutade förra jobbet. Det är ett jobb i en butik på babyavdelningen och jag har haft turen att få det utan att söka, tack vare min förra chef. Detta är en butik som är kunder till mitt förra jobb, så jag kommer liksom jobba med ett gäng jag pratat mycket med i telefonen redan, och kanske till och med ha en del kontakt med de på mitt förra jobb. Och vad smidigt att kunna en del av sortimentet redan!

Så nu har jag två alternativ för framtiden och jag måste tänka igenom en del saker noga innan jag bestämmer mig. Alternativ ett är detta extrajobbet och plugga. En helt perfekt kombination eftersom jag som sagt inte vill ta studielån om jag bestämmer mig för att plugga. Alternativ två är detta jobbet kombinerat med ett annat jobb, om det skulle dyka upp. Båda alternativen känns bra och vi får väl helt enkelt se vad jag bestämmer mig för och var jag hamnar till hösten :).


Kommentarer


  1. Hanna 10 april, 2014 on 15:03 Svara

    Plugga och jobba extra tycker jag. Men du måste ju känna att det blir bra för er. 🙂

    • Evelina 11 april, 2014 on 09:05 Svara

      Ja precis 🙂 Jag vill plugga men vet inte om det är läge för det, det är mest det vi måste komma fram till.
      Kram

  2. Felicia 10 april, 2014 on 15:44 Svara

    Våga ta tag i att plugga om du har hittat en utbildning som du vill läsa, jag tror att du kommer att tjäna på det i längden! En universitetsutbildning är alltid en universitetsutbildning även om man sen skulle gå vidare och jobba med nått annat 🙂

  3. Annika 10 april, 2014 on 17:54 Svara

    Kommer du in på utbildningen så är mitt råd: plugga!

  4. Emelie 11 april, 2014 on 06:47 Svara

    Grattis till extrajobbet! Så roligt!

    • Evelina 11 april, 2014 on 09:04 Svara

      Tusen tack!

  5. maria 11 april, 2014 on 06:57 Svara

    Grattis till jobbet, så skönt att ha det klart! Jag skulle definitivt rösta för att plugga ihop med extrajobb. Att va student är det roligaste jag har gjort! 🙂
    Hoppas du har en riktigt fin dag!

    • Evelina 11 april, 2014 on 09:03 Svara

      Härligt att höra! Vad pluggar du?
      Kram och detsamma!

  6. Fanny 11 april, 2014 on 18:30 Svara

    Mitt avslut gjorde så jag kom närmare dig! Det var det var det bästa som kunde hända <3

  7. Elin 18 april, 2014 on 04:37 Svara

    Spännande med extrajobb!
    Jag tänkte också först att jag inte ville ta studielån tills jag hörde några ekonomer diskutera det på radio och insåg hur rätt de hade. Eftersom man aldrig kan få ett lån med i närheten så fördelaktiga villkor som just CSN:lånet, så är det egentligen betydligt bättre att ta det, jobba lite extra när man har tid och orkar och spara undan extrapengarna.
    Minns särskilt en person som ringde in och förklarade att han sparat undan ganska mycket pengar och nu funderade på att använda det istället för att ta studielån.
    Då frånrådde ekonomerna honom och sa att det var bättre att han sparade dessa pengar tills det var dags för bostadsköp, eller något annat som innebär höga räntor och avgifter, i framtiden. Det skulle han tjäna mycket på i längden.
    Men det är ju självklart upp till var och en hur man väljer att göra =)
    Tänk dock på att periodvis kan studier kräva mer (tid eller ork) än man tror och då kan det kännas som ett ganska stort stressmoment att vara ”tvungen” att jobba ett visst antal timmar för att få ekonomin gå runt. Oj, detta blev långt. Plugga är en bra investering i sig själv!
    Lycka till med valen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna