VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndagslyx efter söndagsfix

20140406-201442.jpg

Nu har vi ett körsbärsträd ute vid stugan! Det började med massa grävande…

 

 

20140406-201508.jpg

En flygande Elion haha…


Och min uppgift var att fota körsbärsträdet på plats. Det bidde visst inte så haha… Vet inte vad jag tänkte på men hade väl fullt upp att beundra mina fina killar eller nåt? Kan ju titta på dom i evigheter och speciellt när de teamworkar så bra som de gör. Elion är världens duktigaste som älskar att hjälpa till, hur bra som helst ju ;).

Efter trädplantering, vattning och fika sittandes på altanen åkte vi hem och möblerade Elions rum innan vi åkte in till centrum. Den sjätte idag ju. Min och Ms dag som vi firade tillsammans med Elion idag. Så GOTT, MYSIGT och hur lyxigt som helst efter en riktig fixarvecka och fixarhelg!

 IMG_0299

Minifotografen är med!


IMG_0302  IMG_0309

IMG_0326

Spexarn haha! Är imponerad över att det blev i alla fall ett kort på honom utan grimas ;)…


IMG_0329

Finaste ♥


Nu blir det efterlängtat soffmys med M, Elion slocknade nästan samma sekund han la huvudet på kudden. Vi var ju hemma lite efter hans normala sängdagstid men så får det bli ibland. Han och jag har ju lite halvledigt nu de veckorna han är hos mig framåt som det ser ut nu. Från och med imorgon är jag arbetssökande så nu hoppas vi på många soliga dagar och ett extrajobb till mamman :).

KRAM



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna