VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

4 mars

large

4 mars kommer alltid vara en speciell dag för mig. Idag är det nämligen 5 år sen jag gjorde ett graviditetstest som visade positivt. 5 år som Elion har funnits i mina tankar i stort sett varje sekund. Varje andetag. När jag testade hade jag gått 9 dagar över tiden och jag minns att jag verkligen, verkligen INTE ville göra det där testet för jag ville inte ha ett negativt test en gång till. Vi hade ändå försökt i 8 månader utan att få ett plus. Denna månaden var den enda månaden som jag hade ett lugn att inte testa haha, kanske jag på något sett visste ändå, men inte riktigt vågade inse? Det är på många sätt den absolut lyckligaste stunden i mitt liv, tätt följt av när jag sen fick möta Elion för första gången. De stunderna är svårslagna alltså. Magiska!

Igår var jag såå glad över att M tog hand om mig för jag hade verkligen noll energi och var så trött på att vara sjuk och hängig. F stannade på middag och Elion var lyrisk över nya bilen haha. Sen blev det några avsnitt Dexter i vanlig ordning, nu är vi på slutet av säsong två och det är sååå spääännande!

Nu ska jag ordna inför kundbesök här och äntligen, äntligen känner jag mig piggare! Det är en härlig känsla att få känna sig frisk igen efter sjukdom, då inser man vilken lycka det är att faktiskt vara frisk och må bra. Något som man nog annars tar för givet lite för ofta.

Ha en FIN dag sötnosar!


Kommentarer


  1. maria 4 mars, 2014 on 09:15 Svara

    härligt att du mår bättre, nu när sjukmånaden februari är slut 🙂 visst är det skönt den där morgonen när man vaknar upp lite som en ny människa? 😉
    hoppas du har en bra dag!

  2. Lisa 4 mars, 2014 on 09:26 Svara

    I know the feeling. Finns det något bättre?!!
    Skönt att du är piggelin nu och att det går åt rätt håll! Ha en riktigt fin dag sweetpea! Puss

  3. Milla 4 mars, 2014 on 11:37 Svara

    Tycker det är helt underbart hur ni kan.umgås allihop.

  4. Mia ☆ 4 mars, 2014 on 13:07 Svara

    Vad skönt att du känner dig bättre! Och vad mysigt att ni alla kunde äta middag ihop =)

  5. Tilda 4 mars, 2014 on 17:00 Svara

    Själv går man runt och hoppas på ett plus, jag och min sambo har varit fria från preventivmedel i 9 månader nu men skulle inte påstå att vi verkligen försökt sedan dess, men hoppas på ett plus det gör man ju varje månad.
    Skönt att höra berättelser om andra som inte blev ”på smällen på första ligget”, hör mycket sånt och man börjar rätt oroa sig över att man själv inte blev gravid av en kram 😉

    • Evelina 4 mars, 2014 on 20:43 Svara

      Håller tummarna för er!! 🙂 Kramar

  6. Linnéa 4 mars, 2014 on 17:12 Svara

    Alltså ÅH det är så alldeles speciellt när man såg det där plusset.. eller två streck på stickan 😉 tror att jag hoppade över ett andetag och ett hjärtslag… Sån mäktig känsla!
    Ha det så bra Evelina:)

  7. Linnéa 4 mars, 2014 on 18:04 Svara

    Så fint! Jag vill minnas att du har skrivit om det tidigare (kanske varje år denna dag?), men det är så fint att läsa om din glädje i det ögonblicket så det får du gärna fortsätta med! 🙂

  8. alexandra 4 mars, 2014 on 18:44 Svara

    Går också runt och väntar på ett plus. 18 månader har vi försökt…Första barnet. Bim+7 ..negativa tester hittills=( testade du neg innan du plussade?

    • Evelina 4 mars, 2014 on 20:42 Svara

      Nej jag tog bara detta som var ett superstarkt plus direkt! Men, alla visar ju olika! Håller tummarna för dig!! Kramar

  9. Helena - mamma till Eskil o Selma 4 mars, 2014 on 20:43 Svara

    Dexter är så bra! Säsong 3 var jättedålig så vi slutade titta men så fick jag nåt ryck och började kolla på säsong fyra själv och det var nog den bästa säsongen.
    De sista säsongerna kollade jag igenom när jag satt hemma i soffan höggravid och väntade på bebis nr 2 🙂

  10. Jenny Åkerblom 4 mars, 2014 on 21:12 Svara

    Jag blir sååå glad när jag läser F stannade på middag.. Är själv skilsmässobarn och jag tycker mina föräldrar skötte det fint, men såklart var en sårad. Men jag tyckte ändå inte det gick ut över oss barn. Min pappa gick bort i cancer för snart 4 år sedan och då satt våran mamma med oss och vakade. Det betydde otroligt mycket för oss barn. Tänk om de hatat varandra, det hade varit riktigt jobbigt.
    Och det absolut viktigaste.. Det får inte gå ut över barnen. Därför blir jag så glad när jag läser om hur fint och bra ni gör er skilsmässa.
    Skulle skriva nått mer, men det glömde jag av nu, haha! Återkommer..
    Stor kram och trevlig kväll önskar jag er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna