VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chilly sunday, with love

 IMG_0076

Stughäng i våra nya crocsstövlar med ”skidstrumpor” i… De behövdes! Det är rätt kyligt därute och idag började det dessutom snöa mitt i korvgrillningen. En välbehövlig påminnelse för mig kanske, att det faktiskt bara är mars och att våren ännu kan vara en bit bort. Fast SOM jag längtar efter den ;)…


IMG_0092

Haha Elion framför kameran är inte lätt just nu. Försöker förklara för honom att jag gärna vill ha bilder på honom som jag sen kan ha och titta på när han inte är hos oss, när jag saknar honom. Att han ju tycker det är kul att kolla på bebisbilder och dessa bilder från nu kommer han gilla att titta på sen när han blir större. Han är redan stor säger han bara då ;)… Och det har han ju i och för sig rätt i, tänk att han fyller 5 (fem!) i år!?


IMG_0082

Så han fick sköta kameran resten av tiden istället, det älskar han – att vara den som fotar.


Sen efter korvgrillning och fruktträdplanering packade vi in oss i bilen och körde in mot stan igen. Jag och lillE åkte vidare till Karro & Elin där även Nadja var. Uuurmys med tjejhäng! Lägenhetsvisning hann vi med också. Vi är SÅ glada över att Nadja är på väg tillbaka hit och håller tummarna för att de snart hittar sin lägenhet.

Nu blire sängen, vi har kikat ett par avsnitt Dexter och jag har kämpat mig igenom illamående och blev precis av med det. Insåg innan att sen jag var spysjuk har vi bara lagat typ pizza, pirog, våfflor…. Jag mår verkligen inte bra av mycket mjöl i vanliga fall så nu precis efter att magen var helt tom var det inte bästa starten nej. Imorgon blir det bättre mat igen, promise to myself!! Må illa och obalans i kroppen är ju inte kul nånstans.

Puss & Godnatt


Kommentarer


  1. a 2 mars, 2014 on 22:27 Svara

    Fortfarande illamående? Tror någon är gravid och inte vill avslöja det än?

  2. Lu 2 mars, 2014 on 22:43 Svara

    Hur var stövlarna nu när du har testat dem? 🙂

  3. Lu 2 mars, 2014 on 22:44 Svara

    Hur var stövlarna? 🙂

  4. Sofie 2 mars, 2014 on 23:32 Svara

    Nu efter att du har skrivit så mycket positivt om Dexter ska jag också börja titta på det 🙂 Men ett tips är att skaffa Netflix. Där finns alla säsonger såg jag 😉 Så slipper ni vänta på att köpa/låna säsonger 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna