VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trött

20140224-090617.jpg

Godmorgon från kontoret, med mitt vaniljte som är ett måste varje dag nu!

♥ 

Det var svårt att gå upp idag. Inte för att jag är trött i den bemärkelsen, men jag känner mig liksom trött och utmattad i själen. Trött på de som vägrar se, som inte vill se, som hellre väljer att blunda för att det är enklast så. Enkelt är alltid enkelt, men är det inte rätt blir det aldrig bra. Jag behöver typ semester tror jag. Komma bort från allt ett tag. Men vardagen rullar på som vanligt såklart och idag hämtar vi i alla fall hem Elion. Han har en förmåga att hålla min energi uppe. För honom vill jag vara stark och att få krama om honom igen känns otroligt välbehövligt. Igår fastnade vi i Dexter jag och M, hoppas på nåt avsnitt ikväll igen! Det är ungefär på den nivån det är just nu, vill bara vara hemma med mina killar och kramas, så det där inställda mötet i Göteborg som annars var tänkt i helgen känns helrätt för nu är vårt hem nästintill färdigt tack vare mer tid hemma och den där oasen jag behöver extra just nu finns där.

Kramar E


Kommentarer


  1. Josefine 24 februari, 2014 on 09:49 Svara

    <3

  2. Jessica 24 februari, 2014 on 10:02 Svara

    Har läst men inte kommenterat på väldigt väldigt länge..
    Jag tycker du är så himla stark, du är grym som står upp för det som du blivit utsatt för. Du är grym som står upp för dina syskon som behöver dig.

    Det är fullkomligt normalt att du känner dig känslomässigt dränerad och utmattad. Hoppas du finner små återhämtningspauser ifrån livet.. Hoppas du får hjälp professionellt om du behöver det, en psykolog är nog fantastiskt bra att få komma till för att pysa ut och ventliera.

    Stor stor kram till dig!!

  3. Tilda 24 februari, 2014 on 11:27 Svara

    Styrkekramar till dig. När allt känns tufft brukar jag tänka ”The best is yet to come”

  4. Hanna 24 februari, 2014 on 14:56 Svara

    Förstår att du är trött! Även fast du på många sätt verkar väldigt stark så har du ju varit med om mkt och de senaste året/åren har dessutom inneburit stora förändringar – även fast mkt av det varit positivt i slutändan så är det klart att det påverkar dig. Nu vet ju inte jag om du kanske redan gör det, men om inte så skulle jag föreslå att ev gå och prata m en psykolog – bara för att bearbeta och i slutändan må bättre. Det har jag själv gjort under en stor del av 2013 och det har hjälpt mig så otroligt mkt. Ibland räcker det inte med ”bara” sina närmaste – man kan även behöva en utomstående som är professionell. Kan kännas jobbigt i början men det hjälper!
    Kram!

  5. Nadja - sweetladysoul.se 24 februari, 2014 on 15:25 Svara

    Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna