VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pinnstolesamling

20140223-173154.jpg

 

Vi köpte två (likadana) pinnstolar idag! De är fula i trä så därför fick bilden bli svartvit haha… Tanken är att de ska målas vita och sen ska vi hitta fyra till pinnstolar. Gärna lite olika. Kanske att någon får en annan färg men majoriteten av stolarna ska vara vita. Kommer bli ursnyggt till vår framtida matbort som M ska snickra ihop nån gång när tid finns ;).

Efter stolköp och möbelflytt var det dags för hockey. Karro kom över på lunch och sen gick hon och jag ut på långprommis. Två såna för mig idag! Vi gick till köpcentret och shoppade lite. Pratade mycket. Fina, fina vän.

Sen kom jag hem till min M och vi startade allra första avsnittet av Dexter! Blev ju så seriesugen så frågade vad Karro hade att låna oss… Ska krypa upp i soffan igen i den varma famnen och se andra avsnittet nu!

KRAM


Kommentarer


  1. Ida 23 februari, 2014 on 21:26 Svara

    Åh! Dexter!! Då har ni många härliga avsnitt framför er 🙂 Önskar nästan jag inte hade sett dem alla bara för att ha det framför mig, haha.

  2. Hanna 24 februari, 2014 on 06:28 Svara

    Vad kul med lite nytt till köket! Det låter som du haft en bra dag. 🙂

  3. Josefine 24 februari, 2014 on 09:30 Svara

    Åh Dexter har jag hört massa bra om. Är glad du har en trygg famn att vila i darling. PUSS

  4. Cintya 24 februari, 2014 on 10:17 Svara

    Åh gumsan då! Nu bor du ju längre bort ifrån mig för långa promisar haha! Annars hade jag gääärna hakat på. Så glad du har Karro och Magnus! <3

  5. Maddi 24 februari, 2014 on 20:10 Svara

    Åh Dexter är så bra!!!

    Hoppas att du mår bättre snart!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna