VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

love conquers all

Alltså åh. Dagen har varit rätt tuff och jag har haft svårt att fokusera emellanåt men så pratar jag med de jag älskar och de skriver och säger så fina saker. Då blir jag så glad och tacksam för att jag har sån tur. Att de finns i mitt liv. Är det något jag vill vara rik på så är det vackra relationer, och det är jag! (Sen hade jag gärna velat ha en stooor reskassa också så jag fick se New York nån jäkla gång med haha ;))

 

 

605266big

Köpte två vackra ting på min lunchrast idag… Super sale på Campadre och jag fick tag på två marimekkoskålar! Yeay! En klar (har en som gått sönder och det gick inte limma trots Ms tappra försök) och en frostad. Denna svarta är så fin med… Vill ha ALLA färger haha.

Och så fick jag nyss veta en hemlighet… En bebishemlighet! Åhhh så myyys hihi…


Kommentarer


  1. Marlene 20 februari, 2014 on 18:50 Svara

    Kolla travellink.se, finns ganska billiga flyg till NYC för bara 5 tkr. Sen behöver det inte bli så farligt dyrt med hotell. Vi var där fyra dagar i november och det var alldeles underbart. Hoppas ni kommer iväg dit snart också 🙂 Kram

  2. Gunilla 20 februari, 2014 on 19:01 Svara

    Norwegian ska börja flyga till San Francisco. Kanske till NY också. Finns riktigt bra priser på biljetter iallafall. Och kram. Och kram igen. Antar attt du behöver massor av kramar. Så kram!!

  3. Lisa 20 februari, 2014 on 19:06 Svara

    Relationer som medför kärlek och trygghet är viktigast. Mer än något. Och det har ju du. Jag hoppas att du ska få må bättre fina! En stor kram kommer här iaf!

    Och börja spara till NY. Jag har jätte mkt tips på allt möjligt inför vad som komma skall, en dag åker ni dit! 🙂 Det finns så mycket att se, att man får beta av det. Efter en resa finns det minst lika mycket att se. Det hinns inte med på bara en resa, men det gör ju bara att man har en ursäkt att åka igen 😉

  4. Rodge 20 februari, 2014 on 21:51 Svara

    Men alltså helt ärligt … Och det är inget elakt ! Men vill man verkligen resa så går det att prioritera !!! Du shoppar ganska mkt i mina ögon , sluta shoppa och börja spara så kommer du snabbt iväg ! Vi åker utomlands flera veckor per år, och det kan vi göra för att vi prioriterar .

    • Evelina 20 februari, 2014 on 21:58 Svara

      Och helt ärligt, jag prioriterar ;). Har ett sparande till boende som prioriteras just nu bland annat och ska vi till new york känns det som att man vill lägga en del på boende, upplevelser etc! Åka utomlands kommer vi såklart göra men just new york finns nog inte med den närmsta tiden som det ser ut nu. Tyvärr!

  5. Martina 21 februari, 2014 on 09:49 Svara

    För att man shoppar betyder inte det att man inte prioriterar. hade det inte varit boende hon prioriterade hade det ju varit en resa istället. Jag och min kille bor en bit ifrån varandra vilket innebär att mycket av våra pengar går till att vi ska ha råd att åka till varandra. Jag pluggar men tar inga studielån för jag vill kunna leva på min lön när jag blir färdig. Så med att betala bensin har jag inte mycket kvar i månaden men det är en prioritering jag gjort att lägga pengar på min bil och bensin för att kunna ta mig till honom. När jag har pengar över går det direkt in på vårt hus konto. För i framtiden vill vi ha ett sådant och vi resonerar som så att när vi köpt /byggt vårt drömhus då kan vi ut och resa. Ett boende är mer prioriterat i mina ögon. Så det handlar inte om att prioritera allt. Men drömmar måste man ha, jag drömmer om new York, solsemester, kryssning men samtidigt har jag gjort ett val att för mig är boende viktigare 🙂

  6. Ewe 21 februari, 2014 on 12:55 Svara

    Fast om du inte shoppade mer än det absolut nödvändigaste (typ kläder till Elion på loppis) och inte gjorde andra resor skulle du ju komma till NY betydligt snabbare, eller hur?
    Hoppas ni får en skön helg och M snart blir bra i ryggen!

    • Evelina 21 februari, 2014 on 13:30 Svara

      Off course, men varför snåla i vardagslivet känner jag? Just nu är jag less på det efter det var ekonomiskt jobbigt precis efter skilsmässan. New york kommer jag till nån gång 😉 man måste ju ha saker att drömma om och längta till också! Nu är det så mycket annat som får komma först 🙂
      Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna