VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej tisdag!

Wow! Somnade typ 21.45 igår! Välbehövligt, är såå trött just nu så behövs nog en sån kväll till. Har förkylning på gång igen både jag och M.

20140218-083206.jpg

Två hyllor kom upp igår, i köket. Där finns ett barbord som komplement till matbordet i vardagsrummet men här sitter vi mest bara när det är vi två.


20140218-083331.jpg

Åker buss och lyssnar på musik. Gillar den stunden och speciellt nu när jag bara åker buss halvtid igen. Lite egentid sådär, en sån där tid där personer som jag inte kan göra något alls. Relaxing. Mycket Kent just nu. Idag väntar kundbesök på kontoret och sen hämtar vi Elion! Han ska vara hos oss lite extra den här veckan eftersom pappsen har viktiga kunder på besök med sena middagar. Glad att det alltid har fungerat så bra att pussla för oss! Önskar att det alltid gör det! Haha på min girls night sa Cintya tror jag det var att hon aaaaaldrig varit med om några som pysslar så mycket efter de delat på sig. Allt för Elion svarade jag men det är ju självklart att jag vill ställa upp för Fredrik också. Vissa människor vill man ha i sitt liv no matter what och han är en sådan.

Ha en fin dag sweeties! Puss & kram


P.S Favoritsjalen kommer från ChillNorway (fast förra året)


Kommentarer


  1. Karin 18 februari, 2014 on 09:55 Svara

    Åh vad fint det blir och duktiga ni är som sliter så fast jäkla förkylningsbaciller

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 18 februari, 2014 on 10:12 Svara

    Ja ni är verkligen otroligt fina föräldrar och ex. Ni är omtänksamma och fina mot varandra, behandlar varann med respekt och hänsyn, det gör er till väldigt unika! Ni är underbara föräldrar och människor, hoppas det alltid kommer att vara så. =)

    Kram

  3. Lisa 18 februari, 2014 on 11:56 Svara

    Ni visar på ett utomordentligt sätt hur det ska gå till! Great work verkligen! Att sätta ens barn i främsta rum är givet. Puss!

  4. maria 18 februari, 2014 on 15:55 Svara

    Å så mysigt att se hur ni har det hemma! Mera mera! =)
    Och som alltid fint att höra hur ni pysslar och pusslar för varandra! Det finns alldeles för många som gör precis tvärtom. Heder till er!
    Kram!

  5. Yohanna 18 februari, 2014 on 19:57 Svara

    Vad roligt att vi kommer få se mer bilder av ert hem! Har tyckt om din inredning sedan jag började följa din blogg då du bodde med F och hade Elion i magen 🙂
    Kul med tips!

    Kram till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna