VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Love is EVERYWHERE

20140214-210053.jpg

Till och med i maten haha, var ju såklart tvungna att köpa den hjärtformade champinjonen dagen till ära 😉

Och vilken mat! Baconinlindade kycklingrullader med sweetchillifärskost. Det fixade M och de var magnifika! Min potatisgratäng med purjolök och champinjoner var absolut inte mer än godkänd. Jaja ;). Sen skålade vi i rödvin slash pepsi och Elion var så go och mysig precis hela kvällen fast han var uppe way past bed time. Fast han är oftast så även om han är trött, fnissig och mysig istället. Och klart han ska vara med på alla hjärtansdagmiddag han med! (Jag och Elion hade förresten en mysig stund tillsammans på IKEA efter förskolan, vi köpte en hylla till hans rum, lite glas och porslin till köket och så fikade vi förstås.) Efterrätt och bubbel (för de vuxna förstås) som M överraskade med blev det också innan sängen för lilleman. Och blommor och choklad fick jag när vi möttes på eftermiddagen! Elion gav mig ett armband som han gjort. Mina fina, fina killar!!

Tänk att vi nu är sambos på riktigt! Vi har ju bott i hop sen dag 1 i princip, med undantag för några veckor (typ tre, fyra?) precis i början innan M och Elion träffades, då sov M hemma när jag hade E… Men här är vi nu, fem månader senare och har många framtidsplaner tillsammans. Haha vi är väl kanske inte kända för att ta saker och ting sakta. Förra fredagen firade vi fem månader tillsammans och tänkte flytta på riktigt i mitten av mars. Några dagar senare sa vi att vi flyttar NU! Det är nästan så jag själv blir lite nyfiken på vad som händer typ nästa månad ;)…


Kommentarer


  1. maria 15 februari, 2014 on 10:37 Svara

    Jag tror vi också blir nyfikna på vad som händer nästa månad! 😉
    Blir så varm när jag läser hur fint ni har det, trots att det blåser åt lite olika håll för dig emellanåt. Skönt att du gör det rätta och omger dig med fina människor som är bra för dig! Då blir det ju lättare att rida ut stormar.
    Ha en riktigt mysig helg och kramas ordentligt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna