VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett litet hej.

untitled

Hej vänner ♥

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag ville bara kika in och önska er den BÄSTA dagen! Jag har inte några jättebra dagar just nu, fick nog ett litet bakslag av domen och det har påverkat mig mer än vad jag trodde att det skulle göra. Alla är underbara och fantastiska men jag är ju som jag är och är inte alls bra på att öppna upp mig för de som kanske vill finnas där allra mest. Är så tacksam för alla som finns här för mig och skulle aldrig klara mig utan det. Utan dom! Jag vet bara inte riktigt hur jag ska hantera mina känslor, och jag längtar tills det har klarnat lite. Att gå igenom jobbiga saker tillsammans leder ju som tur är oftast till att man kommer närmre varandra i slutändan.

Vi har i alla fall flyttat på riktigt nu. M sa det för några dagar sen när vi låg och pratade i sängen, att det ju är bäst om vi flyttar nu så att Elion slipper ha tre hem. Och det är ju klart det är. Så igår sa vi det en gång till och nu börjar alltså projekt tömma lägenhet lite pö om pö och så bor vi tillsammans på riktigt. Det känns bra, jättebra. Behöver nog det extra mycket nu, en fast punkt och ett hem med mina killar.

Nån som har nåt roligt att berätta kanske? Sorry att jag inte riktigt kan leverera som vanligt för tillfället…

KRAM


Kommentarer


  1. Lena - Mamma till Ian & Adrian 11 februari, 2014 on 09:05 Svara

    Skönt att det äntligen är på gång med flytten. Det kommer nog kännas bättre när ni väl har flyttat klart.

    Kan berätta en rolig sak…för 1 månad sen började jag med mitt körkort och i fredags tog jag det 🙂

    Kram

  2. lillahon 11 februari, 2014 on 09:12 Svara

    Massa varma styrkekramar till dig!!

  3. Lisa 11 februari, 2014 on 09:59 Svara

    Nu vill jag att du gör följande;

    Ge dig själv en riktigt stooooor kram och var rädd om hjärta & själ. ♡

    Jag tror att den fasta punkten med ETT hem kommer att påskynda läknings processen och därmed kommer det att råda ett inre lugn hos dig. Tusentals kramar och puss!

  4. Ingelöf 11 februari, 2014 on 10:14 Svara

    Försök njuta av livet du har skapat dig. Innerst inne vet du att du har gjort de rätta valen och att det nu bara kan bli bättre för dig och dina syskon. Tillåt dig inte att ha dåligt samvete..
    Stor kram! <3

  5. Sanna 11 februari, 2014 on 10:34 Svara

    Tror också att ett hem är skönt, ta hand om dig!

  6. Denise - Mamma till noah! 11 februari, 2014 on 10:39 Svara

    Stor kram till dig fina du! Skönt iaf att ni flyttat nu=)

  7. Johanna H 11 februari, 2014 on 10:57 Svara

    Massa kramar till dig! Det kommer nog kännas bättre när ni flyttat klart, blir en mindre sak att tänka på.

  8. F 11 februari, 2014 on 11:43 Svara

    Heja dig! Hoppas du mår bättre snart!

  9. Linnéa 11 februari, 2014 on 11:52 Svara

    Oj, jag förstår att det är tufft, att hela processen har varit (och är) det. Jag uppfattade aldrig att din mamma hade fått sin dom och att det var det du var ledsen förrän nu, och jag kan inte ens föreställa mig hur du känner. Massa kramar!

  10. Matilda 11 februari, 2014 on 12:09 Svara

    Något roligt… Jag väntar tvillingar, är i v26, och i eftermiddag ska jag och min man på träff med en tvillinggrupp för att träffa andra som väntar tvillingar eller har tvillingar. Ska bli otroligt kul att få tips och råd från andra i samma sits 😀

  11. Agneta 11 februari, 2014 on 12:21 Svara

    Skickar massor med kramar!

  12. Sarah 11 februari, 2014 on 14:43 Svara

    Det är så märkligt. Hade det varit en pappa som gjorde det hade han säkert blivit straffad. Min mamma var också sån och de kan dessvärre komma undan med det på ett helt annat sätt! 🙁 Styrkekramar

  13. Erika 11 februari, 2014 on 15:49 Svara

    Jag kan berätta att vi ska ha visning på vår lägenhet för att försöka nå drömmen med ett hus med trädgård! Efter att ha tyckt att det har varit så otroligt jobbigt på mitt jobb så har det börjat lätta. 🙂 Fina du, efter regn kommer solsken. Men man får lov att vara ledsen också, kom ihåg det!

  14. Annica 11 februari, 2014 on 16:27 Svara

    Vi ser fram emot besök av er! <3 Milton är en så gosig kille så han ser fram emot Evelinamys 🙂

  15. Bad 11 februari, 2014 on 19:29 Svara

    Det skulle du kanske tänk på lite tidigare, innan du anmälde ditt egna kött o blod! Hoppas du mår riktigt dåligt

    • Johanna 11 februari, 2014 on 20:26 Svara

      Men HUR hemsk får man vara? Usch?

      • Sarah 11 februari, 2014 on 22:56 Svara

        Usch är för snällt.. Men jag finner inga ord. Hur kan man säga så? Tycker du att ett barn förtjänar och bli misshandlad psykiskt eller fysiskt?
        Så du menar att bara för det är ens barn så har man ”rätt” att slå, misshandla, våldta eller döda?
        Då hoppas jag du inte har barn och inte får det!

  16. Cissi 11 februari, 2014 on 19:56 Svara

    Ja, jag skrev ju några rader i mitt mail för någon dag sedan om ett bröllop jag skulle på, och det tycker jag ju är himlans trevligt 🙂

    Ta hand om finis!
    Kramisar

  17. Cissi 11 februari, 2014 on 19:57 Svara

    Ta hand om DIG finis skulle det ju såklart stå 🙂
    Kram

  18. Hanna 11 februari, 2014 on 20:00 Svara

    Tänkte först att signaturen ”Bad” inte ens var värd att kommentera men herregud. DU Bad, kanske borde tänkt en millisekund innan du skrev de där? Jag antar (och hoppas!) att du inte har nån familj runt dig, blodsband eller inte!

  19. Cecilia 11 februari, 2014 on 20:12 Svara

    Stor kram till dig!

  20. Erika 11 februari, 2014 on 20:33 Svara

    Det var väl det dummaste jag läst på evigheter, ovanstående… Ta inte åt dig Evelina.

  21. Sabina 11 februari, 2014 on 21:17 Svara

    Kram till dig, vad blev domen om jag fåt fråga?

  22. Bad 12 februari, 2014 on 08:43 Svara

    Inte meningen att vara elak men man får faktiskt lära sig att tänka efter lite före och man ska nog välja förlåtelse före straff. Alla beslut får man leva med och det brukar alltid utmynna i något i framtiden. Att beklaga sig på internet är bara ett sätt att försöka få medhåll vilket vi ser hos alla er som skriver här. Du är en äkta blondin Evelina! Och för er som undrar har jag en underbar familj med sex barn , man och mina föräldrar som står mig nära

    • Evelina 12 februari, 2014 on 09:01 Svara

      Hej Bad,

      Du är nog en riktig BAD människa om du anser att brott är OK bara för att det är inom familjen eller släkten. Tycker du att hedersmord är acceptabelt? Att våldtäckt av familjemedlem är mer ok? Det är ju fruktansvärt att ha den synen! Tvärtom är det ju ännu sjukare (om det nu går att gradera på det viset) om man väljer att begå brott mot sitt eget kött och blod. Det är ju där problemet börjar, JAG har inte gjort något fel eller begått brott. Det är enbart hon som står för den biten. Att förlåta henne räckte inte. Försökte med det för längesen men när jag flera år senare fick veta att hon fortsatt ”som vanligt” men på mina syskon, med daglig terror och misshandel (tror inte du skulle vara lika kaxig om du läst hela förundersökningen till exempel, och om du hade varit det är du nog helt enkelt bara empatilös) och när det är fara för deras liv (!), kommer man inte så långt med förlåtelse va?

      Jag mår dåligt för att det handlar om min MAMMA (till skillnad mot dig har jag så stor empati att jag till och med kan må dåligt av det), men att jag gjort så att mina två minsta syskon kommer klara av skolan, och att dom har tackat mig för att jag hjälpt dom komma därifrån är det enda som betyder.

      Hoppas du får den dag du förtjänar!

    • Sarah 12 februari, 2014 on 09:06 Svara

      Hon har en blogg som handlar om hennes liv. och detta är en del av hennes liv. Är det att beklaga sig för att man då berättar vad som händer?
      Förlåtelse före straff? Det är ju inte Eve för det första det handlar om, utan hennes syskon! Som hon hjälpte!
      Och det är lätt att prata o förlåtelse när man själv inte har varit där..Då kan man inte föreställa sig hur hemskt det var!Många som jag berättat min historia för (mamma behandlade oss som pest)ser det inte som en stor sak. För det är ju ens mamma, det är blodsband och jag måste överdriva. Tvärtom just för att det är min mamma har jag gjort det mildare än vad det var!
      Och ja det är kul för dig att du är lycklig! Men alla har inte haft det så bra! Att man berättar om det i ens egna blogg måste ju ändå vara ok? 😉

  23. Bad 12 februari, 2014 on 17:56 Svara

    Din empati är nog inte vatten värd då du verkar mer njuta av att få publicitet kring dig som person, har inte läst din blogg tidigare men hamnade in i den efter jag läst tidningen skrev om dig. Happily ever after – känns lite parodi på det namnet när man läser din blogg! Tror aldrig du kommer få empati eller få ett bra liv när du gör sådana här beslut! O jo min dag har varit supertrevlig 🙂

    • Evelina 12 februari, 2014 on 18:13 Svara

      Fast du saknar ju empati för de som varit utsatta för misshandel i många år, jag har empati för både offer och brottsling. Det säger ju ändå vem som har mest empati av oss två iaf.

      För att inte känna till mig, min blogg eller varit insatt i det här fallet tycker du ju till väldigt mkt. Lite konstigt eftersom du som sagt då heller inte kan veta vad som hänt. En människa döms inte till 8 månaders fängelse utan anledning. Det spelar inte någon roll vem som gjort brottet – en brottsling ska få straff. Så fungerar ju samhället. Som tur är. Fel är fel, begår man allvarliga brott får man ett straff för det. Sen hade jag själv önskar att straffet blev vård, men det är ju inte min sak att avgöra.

      Och jag har redan ett underbart liv, med de allra bästa och finaste människorna i det. Det är i stort sett bara du och kanske 5 personer som inte visat förståelse för det här så jag kan nästan undra om inte du är en av dom. Ska nog göra en liten kik på ditt ip-nummer, hade varit kul och se om jag känner dig.

  24. Bad 12 februari, 2014 on 18:35 Svara

    Jag är inte emot rättssystemet om du nu råkade tro det. Fortsätt med ditt liv och lycka till!

  25. Sarah 12 februari, 2014 on 19:13 Svara

    Ja det är väldigt personligt angrepp mot just dig. Inte mot vilka åsikter man har angående det. Berätta gärna om personen ifråga var någon du kände till. Annars blir jag chockerad. Brukar ju oftast vara någon släkting/bekant/vän till familjen som inte tror på det som har såna åsikter!
    Om inte så undrar jag-Du har 6 barn. Tänk om någon skulle behandla dina barn så. Hade det varit ok? För dig verkar det inte någon big deal! Så man får behandla dina barn hur som helst? För du förlåter ju allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna