VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

H.E.L.G

Åh åh ÅH vad jag ÄLSKAR fredag eftermiddag! Haha tänk att jag på riktigt trodde att jag skulle sakna att jobba helg när jag lämnade butiksjobb för kontorsjobb. Om man säger så här. Skulle nog aldrig jobba helger igen om jag får bestämma ;).

Nu ska jag hämta hem Elion och så ska vi åka buss till köpcentret tror jag. Titta på lite nya kläder för han har visst växt ut allt ungefär. Kanske fika? Älskar att hänga med min lillgrabb på tu man hand sådär. Sen håller vi tummarna för att M inte behöver jobba över så mycket idag, igår kom han inte hem förrän halv nio så jag saknar redan att vara med honom en kväll. Haha det är ju helt galet att man kan sakna någon som man träffar så mycket ändå? Jag träffar ju Elion och Mange i princip all tid som jag inte jobbar och ändå saknar jag dom heela tiden när jag inte är med dom. Mina pusselbitar.

 

larger

 


Kommentarer


  1. Denise - Mamma till noah! 31 januari, 2014 on 15:25 Svara

    Fredagar är verkligen bäst! 🙂

  2. Malin 1 februari, 2014 on 22:17 Svara

    Hej! Vet inte om du har skrivit detta någonstans eller om ni valt att hålla det utanför, men jag frågar för jag blev så nyfiken 🙂 Vad jobbar M med?

    • Evelina 3 februari, 2014 on 07:54 Svara

      Han har svarat på det själv tror jag till och med 🙂 han jobbar på kontor som serviceledare, kopplar ihop jobben med hantverkarna typ. Elektriker i botten och jobbar lite som det fortfarande, det är det han gör när han har jour på kvällar och helger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna