VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny vecka nya möjligheter!

Vad härligt att vakna upp och inte känna mig speciellt förkyld längre! Somnade gott ihopslingrad med min kärlek och sov ända tills hans väckarklocka ringde. Välbehövligt! Idag får vi hem Elion igen och så är han hos oss tills torsdag. Sen åker vi till London jag och M!! Ska bli så himla kul. Vår första resa tillsammans på tu man hand, min födelsedagspresent till honom.


20140120-081025.jpg
Det är ju rätt inne att visa vad man har i väskan och såhär ser min ut idag haha! Elion glömde snuttis & co hos M och sen ska vi ju till andra lägenheten så jag tar med dom åt honom ;).


20140120-081205.jpg
Ta vara på dagen och fyll den som DU vill! Man vet aldrig vad som väntar men att följa sitt hjärta ger bästa förutsättningarna, alltid.


Kommentarer


  1. Hanna 20 januari, 2014 on 08:35 Svara

    Åh en sådan blå nalle fick min son när han döptes för snart 8 år sedan. Den är dock inte blå längre… Snarare grå. Sven är hans namn

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 20 januari, 2014 on 08:45 Svara

    ha ha vad sött, det du har i väskan. Usch fick mig att sakna mina småttingar som är på dagis. =)

    Kram på dig och hoppas att du/ni får en super fin dag.

  3. Stina 20 januari, 2014 on 12:25 Svara

    Hej! Jag har mailat dig ang almanackan men jag kom på att det kanske var en annan mailadress jag lämnade i tävlingsinlägget. Säg gärna till om det är så, så kan jag maila från rätt adress…

    Hoppas du får en riktigt härlig start på nya veckan!

    Kram

  4. Sofie 20 januari, 2014 on 20:07 Svara

    Oj vad det citatet stämde in på mig!!!
    I helgen började jag min resa som ensamstående singelmamma! Skrämmande, spännande och nervöst… Känner mig som Bambi på hal is som undrar vad jag har gjort även om jag innerst inne vet att jag har gjort ett rätt val!
    Ville bara tack för din underbara blogg som ger mig energi, självförtroende och vilja att leva det bästa utav mitt liv även om det inte alltid kommer vara lätt och roligt till att börja med..,

    Kram Sofie

    • Evelina 20 januari, 2014 on 20:17 Svara

      Heja dig! Det kommer som sagt vara väldigt upp och ner känslomässigt ett tag, men du kommer starkare ur det. Bara man följer sin magkänsla så blir det bäst i slutändan!
      Stora styrkekramar och tack för fina ord ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna