VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

nionde januari

Detta mörker! Saknar redan att vara ledig och se mer dagsljus ;). Tur att det snart är helg! Jag och Elion pratade om att det snart blir ljust igen och då sa han att det snart är sommar och att han ska ha kortkläder och gå barfota. Ja hjälp så skönt det är att det har vänt i alla fall och blir lite, lite ljusare varje dag!

Igår byggde killarna lego medan jag lagade mat. Testade ett smått egenkomponerat recept som nog skulle följt ett av två recept istället haha. Aubergine- och köttfärsgratäng typ. Jaja, tanken var god och viktigast av allt är att jag vågar testa nya maträtter som jag ju lovat mig själv. Men det finns nog en mening med att jag alltid träffat män som tycker det är kul att laga mat! För jag gör det inte, städar och tvättar hellre :). Badade gjorde vi allihop efter maten (inte alla tre samtidigt hehe) och sen blev kvällen kort, innan 22 låg vi i sängen. High five på den, sömn har vi fått för lite senaste dagarna med de tidiga morgnarna och sena nätter.

Idag är det torsdag men vi ska ha lite fredagsmys ikväll eftersom M inte sover hemma imorgon. Första natten ifrån på jag vet inte hur länge! Kommer kännas tomt! Konstigt det där, innan sov jag alltid bäst själv, men sen M kom in i mitt liv sover jag bättre med honom nära än själv.

 

20140109-082820.jpg

Mycket inredningstankar snurrar i mitt huvud just nu! Detta matbordet var coolt tyckte jag, med brädorna på ”andra hållet”. Tanken är att M ska bygga ett matbord åt oss sen! Vi är även på jakt efter en pampig ljuskrona, en kista och en huvudgavel till sängen. Bland mycket annat! 😉


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 9 januari, 2014 on 08:58 Svara

    Låter som en spännande inredning, svenskt lantliv är otroligt modernt nu och jätte fint samt mysigt. Jag tror ni kommer att få det så otroligt fint! Skönt att han är duktig och kan bygga egna grejer till hemmet.

  2. Britta 9 januari, 2014 on 09:46 Svara

    Hej! Tipsar om en kanonsnygg romantisk ljuskrona. ”Husets krona# heter den. Googla på namnet så får du upp bilder. Toksnygg är den! Jag har en vit och jag älskar den. Den lyser så fint och ger ett mycket behagligt och mysigt sken. 🙂

  3. Lisa 9 januari, 2014 on 09:49 Svara

    My gosh vad roligt att börja inreda ett nytt hem! Det kommer du göra bra I bet 🙂 Och nu går vi mot ljusare tider, HUR lovely?! Tycker mig se en skillnad redan. Nu drar vi snart på semester, så denna mamman håller på med packningslista. Ha en underbar torsdagsFredag! Hjärta!

  4. Alexandra 9 januari, 2014 on 18:14 Svara

    Är det mer rustik chabby chic stil nu som ni vill ha?=)

    • Evelina 9 januari, 2014 on 19:21 Svara

      Ja, jo det kan man nog säga :). M är lite mer för vitt än vad jag är tror jag, börjar tröttna lite på att ha allt i vitt.

  5. Ida 10 januari, 2014 on 06:26 Svara

    Älskar händiga män 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna