VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag överlevde!

20131230-154428.jpg

Herregud! Skidåkning är inte min grej tror jag. Är för feg! Tog mig inte förbi barnbacken idag hehe. Men M har lovat att åka precis så mkt som han vill ändå, de andra kan ju ha kul i backarna även utan mig ;). Jag skulle i och för sig säkert bjuda på en del skratt…

Jag och M tog oss tillbaka till stugan redan vid 1 för lunch, bastu med iskall dryck och så en skön dusch på det. DET var underbart! De andra trillade inte in förrän senare. Ikväll är det vår tur att laga middag! Vi är 7 st här och kör att vi lagar mat i team hela veckan. Igår var det en ursmaskig älgstek, känns som det blir svårslaget med vår kycklingwok men vi gör vårt bästa ;).

Tänk att det är årets sista dagar nu. Sista dagen imorgon. Nyårsafton och nyårsdagen är mina favoritdagar på vinterhalvåret. Den nystartskänslan, mmm! Tänk att 2013 blev det där superåret jag önskade mig ändå, till slut ❤


Kommentarer


  1. Denise - Mamma till noah! 30 december, 2013 on 17:26 Svara

    Haha jag är också en riktig fegis! Vågar ingenting sedan jag fick barn, och åka i skidbacken är fan rena döden. Senast fick dem hämta mig med skotern, jag stod i backen o bölade om att jag skulle dö ifrån Noah o allt möjligt. haha! Gott nytt år!

    • Evelina 30 december, 2013 on 17:55 Svara

      Haha låter väl nästan som mig! Var redo att krypa nerför backen första gången. Oh my alltså…. Gott nytt år fina! Kramar

  2. Hanna 30 december, 2013 on 18:26 Svara

    Usch ja.. är också feg.. men det ser ju så härligt ut när de som kan (och vågar! ) åker… En dag ska jag också våga. Ska bars samla lite mod först 😉 Ha en fin semester samt gott slut och gott nytt år!

  3. Helena 30 december, 2013 on 18:41 Svara

    Skönt att se att du har hjälm!

  4. Therése 30 december, 2013 on 19:17 Svara

    Jag tycker du är superduktig som provar! Min man är världens skidproffs och när jag skulle åka första gången i mitt liv (för 4 år sen) så var det han som lärde mig, bölade i barnbacken först men kom ner tillslut efter lite lirkande och stort tålamod från honom ;-). Nu åker jag iaf i gröna backar i min takt och skickar upp honom i off-pisten med jämna mellanrum så att vi kan ha roligt på varsitt håll också. Det gäller att traggla men fy vad synd att mina päron inte lärde mig när jag var liten för man är ju så mycket fegare i vuxen ålder! Du kommer klara det, jag hejar på dig! 🙂

  5. Cecilia 30 december, 2013 on 19:37 Svara

    Myspys det låter ändå, och vad härligt att året tillslut blev som du hoppades 🙂

  6. Hanna 30 december, 2013 on 19:44 Svara

    Var till Idre för två år sedan för att fira en väns födelsedag. Vi var ett gäng på 7 pers vi med + hund.
    Min son, mina två vänner & jag åkte inte skidor men jisses så skönt att vara i fjällen sådär o njuta! Riktigt avis på er!
    Såååå himla mysigt!
    Sån känsla att bo i stuga i ett snörike!

    🙂

    Kram

  7. Iiinas 30 december, 2013 on 21:40 Svara

    Det finns en anledning till att dricka Jäger i backen 😉 Två-tre sånna då blir du mjuk i knäna och lite vågligare.
    Bara kör! Kör samma backe om och om igen till du är trött och kall. Sen njuter du av bastu och dusch. Repeat veckan ut, plötsligt en dag kanske du vågar en annan backe.
    Utmana dig själv 🙂 Have fun!

  8. Johanna 30 december, 2013 on 21:51 Svara

    Åhh nej! Kämpa på det är ju så kul att åka skidor! Du kommer inte ångra dig när du väl susar ned för backarna!

  9. Lisa 30 december, 2013 on 22:04 Svara

    Vi åkte pulka och bob i pulkabacken i hundfjället idag istället. Jag är uppe varje vinter några ggr men aldrig åkt skidor.

  10. milla 30 december, 2013 on 22:11 Svara

    Hahaha glömmer aldrig min första ggn,jag va 7 år och pappa gav mig skidor i julklapp för vi skulle till sälen. Vid vårt hus hade vi en backe,bra övningsbacke tänkte pappa. Jag ramla direkt o pappa asgarva,jag son redan då hatade misslyckas slängde skidorna o lämna två snopna föräldrar hahaha

  11. E 30 december, 2013 on 22:19 Svara

    Jag var också så grymt feg första gången, höll på att ge upp hela tiden… Var nära till tårar 90% av tiden fast min pojkvän är världens snällaste och verkligen var vid min sida hela tiden, med världens tålamod. Lite jobbigt att se fyraåringarna susa förbi mig, eller bara själva grejen att det första jag gjorde var att ramla omkull i liften medan småknattarna glodde på mig och skrattade, haha. Sex dagar senare åkte jag röda backar… 🙂 slappna av och tro på dig själv! Du är typ den envisaste jag känner till, jag tvivlar inte på dig en enda sekund 😉

  12. Sandra 30 december, 2013 on 23:28 Svara

    Haha är det nån dag jag verkligen inte gillar är det nyårsdagen, tycker den är grå, trist och mest har ångest över sig. Då är den mysiga julen verkligen slut och det väntar 4 månaders vinter.

  13. Marie 31 december, 2013 on 08:30 Svara

    Testa längdåkning! Men jag håller helt med dig, skidor är inte heller min grej!

  14. Maria 31 december, 2013 on 10:35 Svara

    Jag var precis som du för 6 år sedan då min pojkvän lärde mig att åka skidor, har grinat mig nerför många backar och tagit av mig skidorna och gått ner ett antal gånger… Men det tar sig, nu älskar jag att åka och även om jag fortfarande är feg så är det fantastiskt roligt att åka blå och röda backar där man vågar släppa på lite! Svarta backar kommer jag nog aldrig åka… 🙂 lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna