VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En till fixardag

IMG_8549

IMG_8554

IMG_8537


Så mysigt att vakna upp i en lägenhet som börjar bli mixad av våra saker. Jag känner mig definitivt mer hemma nu och har sovit som en prinsessa inatt med min mjukare madrass på min sida. Skåpet på bilden (ett gammalt ”släktskåp”) ovan är det vi har målat på dagarna innan julafton, kanonfint blev det!

Även idag har vi fortsatt att miniflytta, kom precis tillbaka från min lägenhet med lite grejer och innan dess var vi på IKEA, Jula och Biltema. Och lunchade på köpcentret, vi får ju inte bara stressa runt och fixa heela ledigheten ;). Träna gjorde vi på förmiddagen med! Jag körde bodypump och M gymmade. Kändes hur bra som helst, ser fram emot den nya releasen vecka 2 för nu märktes det att även instruktören har börjat tröttna för hon mixade två tidigare releaser haha. Smart tycker jag, och extra bra att det lyckades vara mina favoriter typ. Just det, hämtade skidor hos Karro precis också, så himla mys att få krama henne igen!! På lördag får jag träffa nästan alla mina favoriter dessutom, på Nadjas födelsedagsfest som börjar redan på dan. Jag blir dock inte med på kvällen eftersom vi ska upp tidigt på söndag för att åka mot Sälen.

Nu blir det väggmålning av Elions rum, hörs mer senare!


Kommentarer


  1. Lisa 26 december, 2013 on 17:31 Svara

    Hoppas du får trevligt i Sälen. Vi åker oxå upp på söndag 🙂

  2. Cintya 26 december, 2013 on 17:31 Svara

    Åh, vad mysigt! Jag missar btw er på lördag gums. Men vi får ta igen det framåt 😉 Puss på er

    • Evelina 26 december, 2013 on 19:53 Svara

      Ja det måste vi darling!!! <3
      Miss U!!!

  3. Ulrika 26 december, 2013 on 19:11 Svara

    Vad roligt för er med resa och att ni nu kommer bo tillsammans ! Vilken storlek har du valt på tallrikarna ? Funderar själv på om jag ska köpa 25 cm eller 32 cm. Ha en jättefin kväll !

    • Evelina 26 december, 2013 on 19:52 Svara

      Det är de stora! 🙂 Detsamma till dig!

  4. Sarah 26 december, 2013 on 20:31 Svara

    God jul och gott nytt år! Och grattis till flytten som kommer, den stora kärleken och att familjelivet går så bra 😀

  5. Sarah 26 december, 2013 on 21:23 Svara

    Och du-alla andra som menar att saker är fel och att dem vet vad som är bäst för din son får mig bara att skratta!
    Känner dem honom eller? 😉 Nej du som mamma vet nog bäst.
    Det är självklart inte alltid så men du verkar så omsorgsfull så jag tror att vi läsare vet att du gör riktig bedömmning!

  6. Sarah 26 december, 2013 on 22:05 Svara

    Och jag flyttade ihop med min nyvarande sambor efter 6 mnd (då hade vi levt ihopklistrade och egentligen ihop!)
    Det var nu 6 år sen. Jag vissste redan då att han skulle bli pappan til mina barn. Alla skrattade och tyckte jag var naiv! Och ALLA tyckte det gick för snabbt fram. Var hemskt att ingen trodde på oss eller stötte oss!
    Vi fick tvillingar i somras efter 5 år! (Då hade vi försökt i 4 år!)

  7. sven olof nilsson 27 december, 2013 on 07:25 Svara

    Jag har följt din blogg i tre år och varit med om både tunga och lätta, mörka och ljusa dagar i ditt liv.Det är roligt att ta del av ditt nya liv och all hoppfull glädje du utstrålar i det du skriver. Önskar dig och din Mange och Elion allt gott.
    Jag har tänkt litet på detta med jämlikhet, man och kvinna, mamma och pappa när det gäller delad vårdnad. Har du någon synpunkt?
    När Elion skall lämna dig är det mycket av `usch´och `fy´, du måste tanka närhet och tårarna kommer. Har du tänkt på att det måste kännas likadant för F att skicka i väg Elion? Så undrar jag hur det är när Elion är hos dig.
    Får han ringa sin pappa ofta och tala om hur han älskar honom?
    mvh/son

    • Evelina 27 december, 2013 on 12:09 Svara

      Hej Sven Olof!
      Det var inte igår 😉 Hoppas att du och frun mår bra!
      Tack snälla du för dina ord.
      Jag har synpunkten att det ska vara lika och jämnt såklart! Vi delar lika på tiden med Elion och visst är det jobbigt att behöva avstå från tid med honom, men det är som du antyder precis lika jobbigt för F som för mig. F frågade mig tex om de fick resa utomlands 2 veckor över jul och nyår nästa år. Absolut, men efter jul sa jag för jag vill verkligen inte vara utan lillE då… Men då kanske jag måste åka själv sa han då, då får ju du ha honom i två veckor. Det går jättebra svarade jag! Neeeej sa han då och jag skrattade och sa att men hallå, du är ju iväg nästan TRE veckor med Elion i år, då vet du hur det känns! Det är viktigt att tänka sig in i hur det känns för alla andra, så man inte bara går efter sina egna känslor utan försöker få det bra för alla. Det är vi väldigt duktiga på tror jag! När Elion är hos mig brukar jag fråga om han vill ringa och säga godnatt etc. Ibland vill han ju ringa själv förstås men ofta får man fråga först. Jag vill att Elion ska ha en fin relation med alla de som älskar honom och därför är jag ok med att de åker till norrland eller på resor för att träffa farmor och farfar precis när de vill.
      God fortsättning!

  8. Sandra 27 december, 2013 on 11:46 Svara

    Mysigt att hålla på att fixa i hemmet, även om det är stressigt är det roligt, som en ny start. Och bra att du har massor att göra så kanske, kanske saknaden av E blir lite lättare. Finns ingen tid att sätta sig ner och vara ledsen, typ. Jag blir ledsen bara jag tänker på det, tur också att du har M som upptar din tid.

    Vad roligt E ska tycka det bli att se sitt nya rum, och helt perfekt att han får ha kvar det i din lägenhet. Vet han om att ni fixar eller blir det en överraskning? Hans tankar om huset, är han ledsen för det är sålt?

    Kramar

    • Evelina 27 december, 2013 on 12:03 Svara

      Ja det hjälper till massor att hitta på saker såklart, men ooooh vad saknaden känns nu efter en vecka!! Han vet om att vi fixar och tycker det ska bli jätteroligt att få välja en tapet sen, med stjärnor ska det vara :).
      När jag sa att när vi flyttar till Mange kommer pappa att sälja huset var han väldigt snabb med att fråga – ”men pappa då!?” Och när jag sa att han vill bo i lägenheten så Elion kan ha kvar sitt rum blev han superglad! Fin kille som mest bryr sig om mammas och pappas känslor än materiella ting som bostader :).
      Kram!

  9. Scottish Moments 27 december, 2013 on 14:39 Svara

    Älskar trähyllan/skåpet på bilden!!!

  10. Sandra 27 december, 2013 on 15:06 Svara

    Vad skönt att han blev glad när han fick höra att hans rum i lägenheten blir kvar. Och så spännande att få vara med och välja tapet 🙂

    Ja precis, huvudsaken barnen är älskad av sina föräldrar och känner sig trygg så ordnar sig det andra. Det är nog bara bra att han är så pass liten, hade han bott på samma ställe i många år ( typ tonåring) hade det nog varit värre att flytta. Men jag förstår du saknar honom!

    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna