VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bonustävling!

Bara för att ni är världens bästa så slänger jag in ännu en bonustävling till er 🙂
(utöver adventskalendern)

För att vara med och tävla om en väggalmanacka (NYHET!) från Personlig almanacka (där jag beställer mina almanackor) vill jag att du berättar lite om dig själv. Vem du är som läser och hur länge du har hängt med här inne. Det är så mysigt att få veta lite om er också mellan varven ♥

Berätta också vad du skulle köpa för presentkortet!

m__SE_Vagg_front_SE

s__SE_klattra
Hihi detta ser ju ut som Elion! Får se om han kanske också vill ha en sån här väggalmanacka nu när han börjat intressera sig för dagar och veckor så där :). Trots allt så kommer han ju få vara kattvakt rätt ofta nu när vi flyttar till Mange (hans föräldrar åker ofta till sitt hus vid varmare breddgrader och då bor Signe hemma hos M), det skulle han gilla att skriva ner och längta till.

LYCKA TILL!


Kommentarer


  1. Sara P 23 december, 2013 on 13:04 Svara

    Jag är Sara, 30 år. Relativt nygift efter 8,5 år med min kärlek. Vi har två söner som är 3 år samt 9 månader gamla. Jag hittade till din blogg när du och F planerade bröllop (kallades bloggen Fru Evelina då eller hur var det?), och har hängt med sedan dess. Jag är dålig på att kommentera och skäms för det. Jag tittar in här minst en gång om dagen och är så glad över att jag får läsa om dig och ditt liv.

    En väggalmenacka vore inte helt fel.

    Kram!

  2. Sara Olsson 23 december, 2013 on 13:13 Svara

    Sara heter jag och jag har följt dig sen du bloggade om bröllopsförberedelser, så ett bra tag. 🙂
    Jag är 27 år och är gift med Andreas. Tillsammans har vi tvillingarna Ture och Sixten 19 månader som kom till oss efter åtskilliga IVF-försök och 6 års kamp.

    Nu är jag föräldraledig, men i slutet av januari är det dags för inskolning och då skulle en almanacka va heeelt perfekt, så jag håller tummarna för vinst!

  3. Sanna 23 december, 2013 on 13:14 Svara

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en väggalmanacka till min mamma i julklapp. Hon har alltid mycket på gång både när det gäller familjen och de projekt och jobb vi har tillsammans då vi både driver egen hemsida för unga föräldrar och det årliga eventet Mammamingel i Norrköping.

    För att berätta lite om mig själv så är jag en ensamstående mamma på 22 år. Bosatt strax utanför Norrköping i en trea på 83 kvm tillsammans med min 6 åriga dotter. Jobbar mycket med min hemsida och de event vi arrangerar, utöver detta har pluggade jag tidigare upp lite betyg men ska nu ta en liten paus ifrån studier och letar jobb för fullt.

    Hittade hit för något år sedan skulle jag tro, och har väl hängt med sedan dess.

    Kram Sanna

  4. Therese 23 december, 2013 on 13:29 Svara

    Har följt dig sen den dagen lille E fick åka in med ambulansen. Första inlägget jag läste var det du postade med en bild på ambulansen. Jag minns att jag inte tänkte några bra tankar om dig då men det vände snabbt då jag märkte vilken fantastiskt go människa du är 🙂 själv är jag tvåbarnsmamma som bor några mil söder om Umeå. Bor i radhus nu men drömmer om att få flytta in i villan med stort V och en till ring på mitt finger(vi har varit tillsammans i 10 år nu i mars som kommer). Har även gett mig sjutton på att komma i form till påsk så jag tränar minst 4dgr. Så det var lite om mig:) hoppas på att vinna så vi kan ha koll på alla våra aktiviteter 🙂

  5. Jessica 23 december, 2013 on 14:07 Svara

    Jessica heter jag, 23 årig tjej som pluggar till förskollärare parallellt som jag vikarierar på världens bästa förskola..

    Jag har läst din blogg sedan du höll på och planera bröllopet med F, så det har blivit ett par år, dock utan att kommentera speciellt mycket.

  6. malin Andersson 23 december, 2013 on 14:29 Svara

    Hej.
    Malin heter jag. Bor i en mindre stad i närheten av den större stad du bodde i för några år sen innan elion och bröllop. Jag har alltså hängt i ett tag. Jag kommer ihåg att de va midsommarafton på morgonen jag första gången läste för du skulle jobba och likaså jag. Jag lever med min kärlek sen 10 år tillbaka och vi har världens bästa son på snart 3 år.då jag jobbar inom vården är det alltid olika tider och en sån almenacka skulle vara perfekt för mig ,men mest min gubbe så han vet hur jag jobbar.
    ha en underbar jul. Kram

  7. Scottish Moments 23 december, 2013 on 14:46 Svara

    Ahhhh… måste beställa nya kalenderblad till min filofax!!! Tack för att du påminde mig om att det är dax för det!!
    Om jag vann skulle jag ge almanackan till min älskade syster… eftersom jag själv som sagt har en filofax redan..
    Jag har läst din blogg varje dag sen ni flyttade till staden ni bor i nu… Själv bor jag i och bloggar från Skottland och du var en av dem som inspirerade mig till att börja blogga:) (Även om jag har en helt annan sorts blogg där jag inriktar mig på restips om Skottland.)Jag läser din blogg därför att du verkar genuin och sann och så är jag imponerad över din styrka med allt jobbigt som pågår med dig familj. Sånt är sann inspiration!! Keep up the good work!!

  8. Evilina 23 december, 2013 on 14:47 Svara

    Hej, Har följt dig i omgångar sen du planerade bröllop. vissa perioder flera gånger om dagen och sen kan de gå en stund emellan.
    Om mig.. hmm, 27 år nybliven tre barnsmor. (kan fortfarande inte fatta att jag har tre)=) Förlovad och väntar på att få gifta mig, letar hus som en galning och jobbar som sjuksköterska.

    en väggalmanacka vore toppen då jag glömmer allt om jag inte har de uppskrivet. =)

  9. Ida Banck 23 december, 2013 on 14:50 Svara

    Hej!
    Jag är en 28 årig 2barnsmor från en ort i Skåne 🙂
    Helt vanlig människa som gillar att läsa din blogg 🙂
    Jag hittade hit för några månader sedan.

    Denna vinsten vore toppen! Hade använt den till en väggalmanacka för att hålla reda på arbetstider, födelsedagsfirande, gymnastik och allt som man behöver ha koll på 🙂

    God jul!

  10. Malin 23 december, 2013 on 16:30 Svara

    Har själv beställt almanacka från dem i många år och är supernöjd. Däremot har det helt gått förbi mig att de börjat göra väggalmanacka.

    Om jag vann skulle jag absolut beställa en sådan. Den hade kommit väl till pass nu när jag och min pojkvän ska slå ihop våra familjer. Kanske kan vi få lite ordning och koll på träningstider för barnen, mina oregelbundna jobbtider och när det är dax för hästarna att skos 🙂

    God jul!!

    • Malin 23 december, 2013 on 16:38 Svara

      Ups glömde berätta om mej själv ju 🙂

      Trillade över din blogg för något år sedan. Minns inte riktigt hur 🙂 men tycker du skriver trevligt.

      Själv är jag en 30:årig tvåbarns mamma(fyra om man ska räkna in mina bonusar med)
      Är påväg att bli sambo med min fantastiska pojkvän på hans lilla gård i småland. Tillsammans har vi fyra barn, tre hästar, två katter och en hund. Härligt kaos varannan vecka varvat med egentid för oss vuxna den andra veckan 🙂 Så just nu leker livet..

  11. Lina Eckerström 23 december, 2013 on 16:31 Svara

    En snart 30-årig mamma till två små söta,
    en på 8 veckor & en 2,5-åring med pussar så blöta.
    Gift med mannen som brinner för musik,
    den ena dagen här är inte den andra lik.
    Hänger här inne lite då & då,
    ibland finns inte tiden när man har två flickor små.
    Tycker du känns äkta och inget överdriv,
    gillar att du håller din blogg vid liv.
    Så till vinsten wow vilken grej,
    det är verkligen något som hade passat mej.
    Många bvc-besök, föräldrarmöten och annat som ska kommas ihåg,
    snurrig som jag är blir vissa saker glömda utan att jag det insåg.
    Nu håller jag tummar & tår,
    och hoppas att jag vart tillräckligt snäll i år.
    Jag vill oxå passa på att önska dej & din familj en riktig God Jul,
    massa kramar till dej, jag hoppas sonen din tycker att tomten är urkul 🙂

  12. […] TÄVLA HOS HAPPILY EVER AFTER […]

  13. Sofia 23 december, 2013 on 17:19 Svara

    Sofia heter jag 28 år, gift och en dotter på snart 3 månader. Jag har följt dig sen innan giftemål och Elion.jobbyten och flyttar, minst inte ens när jag börja läsa! Men de var väldigt längesedan.

    Jag har också beställt mina kalendrar därifrån, 5te året i rad, har redan beställt till 2014 men beställer gärna en till min mamma då hon gärna vill ha en kalender med sitt barnbarn.

    God jul!

  14. Jenny Lindberg 23 december, 2013 on 17:57 Svara

    Hej Evelina! Jag tror att du ganska nyligen hade flyttat till Jönköping när jag började följa din blogg! Det var en gång min hemstad när jag pluggade där i några år! Numera är jag bosatt i min födelsestad Västervik. Jag bor med min sambo och våra två barn (1 och 3 år) i en stor villa och vi har ständigt haft något renoveringsprojekt på gång sedan vi köpte huset för tre år sedan. Just nu är jag föräldraledig med lillasyster men i januari börjar hon dagis och jag börjar jobba igen!

    Jag har köpt deras personliga almanackor i flera år, men har ännu inte testat deras väggkalender så det skulle vara kul att testa den 🙂

    Kram Jenny

  15. Emilia 23 december, 2013 on 18:11 Svara

    Har läst din blogg sen bröllopsplanering. Minns att jag just då själv mådde ganska dåligt, ville också bara planera bröllop och leva ett lyckligt liv. Och precis som för dig har mycket hänt sedan dess. Är nu en 25-årig höggravid 2-barnsmor som sedan 1,5 år tillbaka bor med min man och våra två pojkar i vårat drömhus i norrland. Vid nyår är vår tredje guldklimp beräknad, så nu väntar vi alla med spänning på vad det är för litet underverk som bor i min mage.

    En väggalmanacka hade varit helt perfekt för att ha koll på alla aktiviteter och tider som ska passas.

    En riktigt God Jul önskar jag dig!!

  16. Stina 23 december, 2013 on 19:47 Svara

    Jag har följt din blogg under flera år och du är verkligen så inspirerande. Jag önskar dig en riktigt GOD JUL!

    Jag är en 28 årig tjej som bor med min älskade sambo i Örebro. Längtar efter att vi två ska få blir tre men tyvärr måste det vänta nått år. Skulle bli otroligt glad för en väggalmanacka, behövas nu när jag vid årsskiftet börjar mitt nya jobb. Nytt år nya möjligheter!!

    Kram

  17. JUNITJEJ 23 december, 2013 on 21:41 Svara

    Jag har läst din blogg i många år. Jag läste din blogg innan du gifte dig med Fredrik.
    Jag är snart 40 och jag jobbar som lärare. Jag bor utanför Göteborg tillsammans med hund och man. Jag jobbar som lärare och jag stormtrivs!

    Jag skulle vilja beställa en väggalmancka om jag vann.

  18. Annie 23 december, 2013 on 21:53 Svara

    Hej!

    Annie heter jag, bor i Borås och har en dotter på 3år som bor med mig varannan vecka. Jobbar inom tandvården och älskar loppisar.
    Har följt din blogg sen du planerade bröllopet med F, googlade mig fram och har sen dess varit fast i din blogg.. 😉

    Jag skulle valt en vanlig spiralbunden almanacka, perfekt att skriva upp alla aktiviteter, möten, varannan-vecka-planering och dessutom är den alltid med mig. Snacka om att ha full koll, hela tiden! 🙂

  19. Lena - Mamma till Ian & Adrian 23 december, 2013 on 22:03 Svara

    Mamma på 31 år till 2 pojkar. En på 4 år ich en på 4 månader. Har läst sen du och F planerade bröllop och samlade stenar till dukningen.

    Om jag vann skulle jag skaffa mig en ny kalender då jag är i stort behov av en ny som jag vill fylla med en massa roligheter och framsteg för min minsta kille. Skulle även fylla den med allt som jag ska göra med. Dels planer och minnes anteckningar.

    Spar alla kalendrar som jag har som är fulla med roligheter och framsteg.

  20. Lena - Mamma till Ian & Adrian 23 december, 2013 on 22:04 Svara

    Glömde en sak, skulle vilja planera in en träff med dig och din E i den nya kalendern.

  21. Ida 23 december, 2013 on 22:36 Svara

    Kommenterar ibland, men har aldrig delat med mig av mig själv.
    Jag är Ida, en snart 27-årig fru och mamma och har läst din blogg i stort sett varje dag sen du var gravid med Elion och jag också hoppades på en liten. Skulle dock dröja ett par år innan jag blev mamma till min Sigge som nu är 2 år och 3 månader.
    Jobbar på Sveriges största varuhus, köpte hus ute på landet i somras och är också i färd med renovering.
    Det är ett måste för mig att gå på minst en konsert om året, då livemusik är det bästa jag vet. 🙂

    Det var lite om mig, och hoppas såklart att jag vinner en sånn almenacka som jag spanat in då jag också köper kalender därifrån och har gjort i flera år. 🙂

  22. liselotte 23 december, 2013 on 22:39 Svara

    Jag är med och tävlar!
    Är 42 år, bor på västkusten norr om Göteborg med sambo och son. Har även en dotter som bor i närheten med sin lille son.Började läsa din blogg för ca 3 år sedan när mitt lilla barnbarn föddes. Jobbar i klädbutik och trivs jättebra med det.God Jul Liselotte

  23. Helena - mamma till storA och lillA 23 december, 2013 on 22:43 Svara

    Helena 30 år, mamma till två bustroll på 4 år resp. 1,5år. Gift med min David sedan sju år. Bor i hus i Vetlanda och jobbar här som förskollärare. Har följt dig sedan bröllopsplanerna, tror dock vi stötte på varandra på typ bröllopstorget eller familjeliv?! Jaja hur som helst har jag hängt med ett tag 🙂
    En väggalmanacka är ett måste i det här hemmet. Jag har jobbmöten som måste skrivas upp, David har sina jourer att hålla koll på, barnen har sina aktiviteter och sen är det allt möjligt roligt som händer och man vill ha koll på.
    God Jul på dig! Kram!

  24. Elin 24 december, 2013 on 00:15 Svara

    Jag är 31, sambo med min pojkvän sedan 6 år tillbaka och bor i Lund. Jag har läst din blogg lite då och då i perioder, ingen aning om hur länge – 1,5 år kanske? Bloggen mest smög sig på som en blogg som var trevlig att titta in till, men minns egentligen inte varför jag fastnade från första början 🙂
    Jag skulle vilja ha en väggalmanacka då vi planerar att bli en lite större familj nästa år och därför kan det vara bra med en gemensam väggkalender för mig och min sambo att skriva in bokade tider, läkarbesök och den nedräkning vi ju faktiskt sysslar med 😉

    Ha en riktigt god jul! Kram Elin

  25. Veronica 24 december, 2013 on 07:47 Svara

    31-årig dalkulla som läst din blogg sen före bröllopet. Bor med sambo och två barn, snart 6 och 3 år. Tycker veckorna är fullpäckde av jobb och möten och nu när sonen börjat med innebandy och hockey är det ännu mer att hålla koll på. En almanacka på väggen är ett måste!

  26. muminmamman 24 december, 2013 on 08:47 Svara

    God jul eller som jag föredrar Gos Jul. Jag har inte tänkt vara med och tävla, då jag vunnit förr hahaah och blev så glad.
    Men jag vill ta tillfället i akt och skicka mina varmaste tankar till dig och ”vår osynliga” vän Carro. En stor kram och en blöt julpuss skickar jag ner till jönköping från ett snöfattigt norrland.

  27. Emma 24 december, 2013 on 10:36 Svara

    24-årig tjej som pluggar till undersköterska. Bor med mina föräldrar efter några turer runt om i landet för plugg och kärlek. Avgudar min brorson över allt annat, charmigaste ungen jag träffat tror jag. 🙂 Börjar plugga sista terminen efter jul, men börjar med att åka till Kenya i tre veckor på praktik. Sen ska det varvas med skola, jobb och jobbsökningar och förhoppningsvis lite intervjuer med. Så för mig hade det passat med en almanacka med spiral så jag kan hålla reda på hela kaoset. 🙂
    Jag har hängt med ett par veckor, kommer inte ihåg när, jag är jättedålig på att gå in på alla bloggar jag följer, men när jag väl gör det är det med glädje. 🙂

    God Jul! 😀

  28. Anna Hägg 25 december, 2013 on 20:33 Svara

    jag är med!

    jag har läst din blogg av och till i några månader. återupptog bloggläsandet då, hade inte så mycket tid när jag jobbade mycket. just nu hemma med min lille son på snart 6 mån, jobbar annars inom vården. 🙂

    jag skulle köpa en väggalmanacka så hela familjen kan hållas reda på.

  29. DeMarkey 25 december, 2013 on 21:14 Svara

    Åh fina du! Varför jag läser din blogg är för att du tröstar mig ibland när jag behöver det utan att du vet om det. För att du inspirerar och lär mig inredning. För att du är mänsklig och går igenom hemska saker som så många andra gör men inte vågar skriva ut det eller säga det. För att du ger kraft, inspiration, tips och råd inom allt i livet. För att du är du, dig själv, så positiv och snäll, fin och omtänksam.

    Vem är jag: Diana, en bloggare själv men inte lika flitig som du. En kämpare precis som du, på många sätt, kämpar med att hålla humöret uppe, orken, viljan och ödmjukheten uppe. Kämpar med att inte falla ner och bli negativ, bitter och arg. Jag vill vara en ödmjuk, fin person, därför hjälper mig din blogg en massa mer än vad du tror.

    Jag vet inte exakt hur länge jag läst din blogg, men bra länge. Till och från, från 2007-2008 ca.

    Vinner jag så skulle jag faktiskt vilja ha just en sån som på bilden, för vi är riktigt uuusla på att hålla koll på var hela familjen har att göra.. missar saker och frågar varandra konstant. Så en gemensam vägg almanacka skulle absolut behövas!! Speciellt som nybörjan på det nya året, att ha mer koll!

    God Jul !!

  30. Fia 25 december, 2013 on 22:05 Svara

    24-årig sörmländska bosatt i Norrland med en 6-årig skruttunge; jag halkade in hit av en slump då du var gravid. Har sedan dess kikat in i bloggen med jämna mellanrum 🙂

  31. elin 26 december, 2013 on 21:18 Svara

    Hej! Jag heter Elin, är 30 år och bor söder om Linköping med sambo och dotter på snart två år. Jag är utbildad logoped men är fortfarande mammaledig (lycka) i några veckor till. Därför skulle den här kalendern verkligen behövas nu när jag ska organisera en familj och ett hem som är van att jag finns till hands 24-7. Jag älskar hemmet, pyssla i det, laga mat, bara vara etc.

    Jag har läst din blogg sedan tidig bröllopsplanering. Det var en klasskompis till mig som läste den och tipsade och sedan dess har jag varit fast. Det är en så lagom mix av personligt, barn, inredning (snygg stil) (hittade en sån där krona du spraymålade vit på en loppis och hoppade hela vägen hem av lycka)och en härlig feelgood känsla men med skinn på näsan och mycket integritet. Stort lycka till med ditt liv med M, det gör mig glad att se dig glad (fast vi inte känner varandra så känns det såklart som jag känner dig litegrann. Kul, att nu vet du ju liiiiite mer om mig i alla fall). God fortsättning och gott nytt år! Fortsätt vara fantastisk, du är så stark och modig <3

  32. Marie 26 december, 2013 on 23:29 Svara

    Hej! Jag heter Marie, nyss fyllda 38 ( men vad hände egentligen – 38!!!). Bor på Sveriges framsida, västkusten, Strömstad. Har en son på snart 11 år och en dotter på 3,5 år. Jag jobbar som förskollärare på en avdelning med barn mellan 3-5 år. Har många bollar i luften och skulle verkligen behöva en väggalmanacka där man kan få en översikt över vad som sker i vardagen =)!

    Fastnade i din blogg när du fick Elion ungefär, jag var gravid med min lilla då =). Tycker om att du skriver allt från hjärtat och det har varit fint att följa din och Fredriks separation på ett positivt sätt ( förstå mig rätt;)). Ni är underbara föräldrar som agerar helt fantastiskt! I mitt jobb ser man separationer som är helt fruktansvärda för barnen och det gör mig så ont =(!!!

    Fastnade också i din blogg pga alla modetips =)!Grymt bra smak i kläder!

    Lycka till i framtiden med nya kärleken <3

    Kram Marie

  33. Lina Eckerström 7 januari, 2014 on 18:50 Svara

    Har du dragit nån vinnare än ? 🙂

    Ha en fin kväll !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna