VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

För håret & pepparkakssmak

fitnessguru-one-beauty
Dessa kapslar för hår, hud och naglar, från Fitnessguru, ska jag testa ett par månader, som en extra bonus för mitt hår som nu är på väg tillbaka till det skick det en gång var i ;). För mig blev det lite av en chock att hår kan reagera så negativt på när man mår dåligt, jag tappade mängder när vi var mitt uppe i seperationsplaner och den första tiden därefter. Nu har det börjat växa ut igen och det är SÅ skönt. Tjockleken börjar komma tillbaka och längden likaså. Har inte använt löshår på jag vet inte hur länge. Men. Detta är värt att testa, ifall det kan ge det en extra skjuts så att längden kommer ännu snabbare :).

gingerbread_productpage

Om ni blir sugna på att testa denna kuren ni med så MÅSTE ni även beställa den här proteinbaren med pepparkakssmak på samma gång! Ohh så GOD den är! Har testat några olika såna här innan men denna är alltså sagolikt god. Det perfekta mellanmålet när man är i farten!


Kommentarer


  1. Magdalena 13 december, 2013 on 12:16 Svara

    Undra om de tabletterna funkar? Jag har tagit Silicea ett år nu…fast den flytande formen. Tycker det hjälper ok…men inte superbra. Det ska hjälpa hår hud och naglar…Och det enda det funkar på på mig är håret. Men nu har jag köpt b-vitamin tabletter att komplettera med så ska ta de också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna