VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snowracer & äppleglögg

IMG_8483

IMG_8493

IMG_8485

IMG_8497

Efter nån timme ute med både snowraceråkning i pulkabacken och på promenad gick vi in i värmen för lunch (precis i tid innan det började snöa på riktigt igen) och glöggmys till efterrätt. Denna var mycket godare än hallonlakrits tyckte vi båda (den smakade mest som vanlig glögg och var väldigt söt). Elion fick dessutom välja ett extra paket från sin julkalender eftersom han ska vara hos sin pappa fram till onsdag. Ett gäng kulor var det i och innan vi skjutsade honom till F på eftermiddagen sydde jag ihop en kulpåse till honom. Så enkelt men så glad han blev! Finns ju absolut inget roligare än att göra honom sådär glad, som bara barn kan bli!


Kommentarer


  1. Sandra 8 december, 2013 on 19:53 Svara

    Ja visst är det härligt med barn och deras glädje över småsaker. Min dotter hittade mina gamla Barbiehästar hos mormor och morfar idag och blev så lycklig. Barn behöver inte mycket för att bli glada 🙂

    • Evelina 9 december, 2013 on 06:48 Svara

      Åh vad kul!! Kram

  2. DeMarkey 8 december, 2013 on 21:09 Svara

    Vad fint att barn verkligen kan bli glada över allt smått också. Så fint att inte ha materialistiska barn, alltså då menar jag såna som kräver det dyraste och senaste hela tiden.. =)

    • Evelina 9 december, 2013 on 06:48 Svara

      Jaa 🙂 Elion är ett väldigt tacksamt barn. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna