VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så mycket bäst

Denna tolkningen är ju helt fantastisk!

Jag skickade den till M förra veckan och skrev att det var Agnes som sjöng från mig till honom ;). Det enda som skiljer sig från verkligheten är väl det där med barnasinnet… Det sitter INTE djupt därinne på honom utan är rätt mycket överallt haha… Oavsett. Låten får mig att tänka på honom, det han är och att jag vill göra allt för att det ska vara vi. Han är helt underbar och jag är tacksam precis varje dag för att han är min!

Har ni ”fått” en låt nån gång? Det tycker jag är rätt kul, att ge låtar som man liksom kopplar till just den personen. Haha en gång fick jag ”Poison”! Lite på halvskämt sådär i och för sig men det var väl rätt passande just det som var då och mellan oss, en kort historia… Inte riktigt meant to be kan man säga minst sagt. Elion har också en låt! Honey honey med ABBA, den lyssnade jag jättemycket på precis i början när jag var gravid och när jag lyssnar på den får jag lite flash backs till hur GLAD jag var då, när jag precis fått veta att han låg i min mage. Vad vore livet utan musik? För mig har det varit en räddning många gånger och jag skulle inte vilja ha en dag utan musik. TV förlorar stort mot spotify ;).


Kommentarer


  1. J. 2 december, 2013 on 13:36 Svara

    Min pojkvän berättade att han sen vi träffades tänker på mig när han hör Bruno Mars – Just the Way You Are. 😉 Det tycker jag är jättegulligt då han är kille och jaa, för att vara stereotypisk nu då är killar inte lika känsliga och romantiska på samma sätt som vi tjejer… Det är väl en ganska vanlig låt att ”ge” till sin partner, men det var otippat att komma från honom så det gillar jag. 🙂

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 2 december, 2013 on 13:54 Svara

    Hi hi ja jag har fått många låtar i mina ”yngre” dagar.. som latina man är så brukar latinos va ganska romantiska och ge (dedikerade) låtar åt en..

    Sista jag fick va av min man, på spanska, som fick mig att GRÅTA. Så vacker. Nått om att han skulle kämpa igenom eld, vatten och världar för att få mig, göra mig lycklig och allt sånt.. så fin. Vi hade vart tillsammans i ca 6-9 månader där någonstans. =)

    Kram

  3. Petra 2 december, 2013 on 14:31 Svara

    Men så lustigt!! Ligger i soffan och lyssnar på just den låten och har sagt detsamma till min man:) Han har också barnasinnet kvar, haha!!Den är så fin. Många fina låttolkningar i det programmet. Glad för fin skull att du har hittat din karl;) kram

  4. Thiff 2 december, 2013 on 15:49 Svara

    Åh, ja! Jag har fått en låt skickad till mig av min sambo, precis när vi hade blivit tillsammans. Diamonds and Pearls med Prince! Texten är så fin och så mycket minnen. I höstas har vi varit tillsammans i 7 år.

  5. Annica 2 december, 2013 on 17:09 Svara

    Ett av mina ex ringde in på radio å önskade låten : Poison med Alice Cooper, vet inte om man kan kalla de charmigt 😉

  6. Magdalena 2 december, 2013 on 17:23 Svara

    Ser ingen video?! Vad heter låten?

    • Evelina 2 december, 2013 on 18:46 Svara

      En sån karl! 🙂

  7. Lisa 2 december, 2013 on 19:02 Svara

    Ni är varandras soulmate! <3 Och ni kommer alltid göra varandra lyckliga. Det bara vet jag 🙂

  8. Anne 2 december, 2013 on 21:05 Svara

    Håller så med dig, det är gulligt att få/ge låtar, att ”när jag hör den här låten tänker jag på dig”! 🙂

    Lite oromantsiskt dock, att när jag fyllde år första gången efter att jag och min kille blivit tillsammans så fick jag ”Children of bodom – Everytime I die” (om jag inte minns fel, jag har fått så många dåliga låtar genom tiderna, haha).. Men då var jag 15 år och dödskär, så det var liksom OK 😉

    Sen minns jag en gång då jag satt på modem i ca fem timmar för att han ville skicka videon till November Rain till mig, haha, det blev dyrt.. Och mamma blev inte glad. Och så slutade det med att linjen bröts och videon hann aldrig laddas klart. 🙁 Haha, det var tider det.

  9. LinaH 2 december, 2013 on 21:48 Svara

    På min 26-års dag fick jag en sång av en killkompis som han skrivit till mig. Det är nog den finaste någon gjort för mig i presentväg. Han skrev om hur vi träffades och om min betydelse i hans liv och att vi alltid kommer ha den speciella connection som vi har. Väldigt fint!

    Lina

  10. JUNITJEJ 6 december, 2013 on 21:40 Svara

    Underbar låt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna