VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Karolin med K utan E svarar!

Hej hopp ludensnopp på er allihopa! Har ni hunnit sakna mig på den här knappa tiden jag inte har poppat upp i era liv? Ja, jag förstår det. Tycker synd gör jag också. Verkligen, alla borde få hänga med mig varje dag *hosthybrishost*. Iallafall, det var väl dags att svara på era frågor nu kanske! Jag vet att speciellt Madde sitter som på nålar och biter sig själv i läppen för att hon ska få veta smaskiga detaljer om Eves skillsmässa. Jaaaaa duuuuu Madde, jag föreslår att du springer och kissar så att du inte råkar göra i brallan sen när jag avslöjar allt här om en liten stund! Då kör vi!

Martina skrev:

Tjenixen Carro!

JAAA, du är saknad!! Berätta om din nya kärlek!!

Kram Martina

 

Alexandra skrev:

jaaa betätta om han med stort H!=)

 

LinnM skrev:

Tjenare Karro! Haha, lusläst kommentarerna, DET kan jag tänka mig

Jättekul att du gör ett gästinlägg. Som fler frågat är jag också nyfiken på kärleken i ditt liv.

 

Karolin med K utan E Svarar:

Tjeeeena Martinaaa!! Tjeeeena Alexandra! Tjeeeeena LinnM! Min nya kärlek ja. Kort och gott så går vi i samma klass så vi läser nu experimentell medicin tillsammans i Örebro. Han bor för tillfället i Stockholm för att han gör ett arbete om Parkinsson där på KI. Han är molekylärbiolog i grunden och han är sjukt snygg. Tycker jag, har dock fått höra att jag har lite lustig smak så jag vet egentligen inte. Han är snäll som sjutton och är en väldigt intressant person som kan mycket och som gärna delar med sig av sin kunskap. Vad vill ni mer veta om honom? Han är 27, inga barn, två bröder, älskar djur lika mycket som jag, han har en jätteirriterande väckarklocka som ja försöker förhandla bort. Den låter preciiiis som att jag skulle vilja vrida huvudet av någon. Osv

bilden

Sötnos! De ögonen….

 

Elin skrev:

Haha, i brist på fantasi så undrar jag om du är nöjd med dina nya bollar? Haha, uruselt – jag veeet

Karolin med K utan E svarar:

HAHA!! HAAAAAHAAAAAA!! Om det är nån som är urusel så är det inte du 😉 Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mina nya bollar. Som de flesta andra bollar liknar de väl de förra, lite runda och sådär, men ja. Jo, de är trevliga.

 

Fiona skrev:

Hej! Har du varit till skottland någon gång? Vad tänker du på när du hör ordet Skottland? Kram

 

Karolin med K utan E svarar:

Vad otroligt kul att du drar upp just det landet av alla länder på vår vackra planet. Jag har aldrig varit där men jag tänker på just Skottland väldigt ofta. Och av en alldeles speceill anledning. Anledningen heter Nightwish, de har nämligen en låt som helt osökt för min tankar till små skottedvärgar i kjol som hoppar runt och dansar i en ring.

bild

 

 

Så var det ja 😉

Jojo skrev:

Varför slutade du att blogga?!:(

 

Karolin med K utan E svarar:

Hmm, mjooo det var ju så att jag skrev om en del av mitt liv där som jag hoppas kunna lägga bakom mig. Jag fick ångest när jag gick tillbaka och läste vissa delar. Känslorna jag hade då kom tillbaka och sådär och jag kunde knappt andas de gångerna. Så därför bestämde jag mig för att ta bort allt som fick mig att känna så. Sen slukade den ganska mycket tid också, och det är tid jag inte har just nu, med skola och allt.

 

Muminmamman skrev:

Yippie Carro, vad kul att få höra ifrån dig. Hur är allt? Hur går skolan. Mår lillan bra? Är du singel. Saknar du inte oss dina “fans” hahahah Nä allvarligt så rackarns kul att du hörs av. Stor kärlek till dig och tack Eve för att du drog fram denna kvinna.

 

Sara skrev:

Haha du är så rolig! Hur går det med skolan undrar jag?

Karolin med K utan E svarar:

Att svara på hur precis ALLT är kan väl bli lite knepigt men jag skulle nog säga att det i genomsnitt är ganska awesome. Tycker väl att vardagen rullar på som vanligt, både på jobb och i privatliv.

 

Skolan går bra, det är jätteroligt och spännande att åka upp till örebro ibland. För er som inte vet så läser jag en masterutbildning inom experimentell medicin där, på distans. Det brukar vara ungefär 3 dagar i månaden sammahängande, och då har vi tentor och seminarier och annat som är obligatoriskt. Framförallt så är det ett trevligt avbrott i vardagen även om de flesta vardagar för mig innebär någon sort plugg. Ofta sent på kvällarna. Men det är ju så roligt!! Sen har jag fått ett expertisområde på jobbet som handlar om foster och placentor, vilket jag försöker att integrera i mina Örebro-studier eftersom att det är det området jag vill forska inom i framtiden. Roligt roligt!! Jag älskar skolan!

 

Lillan mår generellt bra, men hon har ramlat och brutit sin överarm på dagis så hon går med gips nu och i tre veckor framåt. Det var jättehemskt att se henne ha så ont och behöva gå igenom röntgen (den var väldigt smärtsam för henne och därmed väldigt jobbig även för mamman!) och jag skulle ha tagit 14 benbrott samtidigt om hon kunde få slippa sitt. Men hon klarar det fint och lär sig mer och mer att ”grejja” med vänster.

 

Jag är inte singel, se tidigare frågor 😉

 

Och jo, jag saknar mina ”fans”. Ni är en rätt så bra egoboost, och jag tycker om att ni blir glada av sånt som en liten ”meningslös” människa som jag skriver. Det KAN hända att en ny blogg finns på kartan i framtiden men frågan är om efterfrågan är så stor att det blir värt det så att säga. Jag vet ju egentligen inte hur många ni är.

 

Nora skrev:

Haha, vilket underbart inlägg! Vad jobbar du med? Du borde kanske bli krönikör

 

Karolin med K utan E svarar:

Jag jobbar som Biomedicinsk analytiker (och obducent) på ett patologlabb. Där tar vi kort och gott hand om döingar (10% av verksamheten) och sånt som folk har opererat bort och undrar vad eller hur farligt det är (resterande 90%). Ja jag vet att ”döingar” är ett ganska okänsligt ord men tills det handlar om enskilda och specifika individer kan man säga så.

Krönikör tror jag inte att någon skulle vilja ha mig som, jag kan nämligen börja på en topic, flyta iväg i fantasin och hamna nån heeeelt annanstans där jag till slut ligger och asgarvar åt mig själv. Sorgligt nästan haha!

 

Vickan skrev:

Känner du att Bodil stör er relation på något sätt? Jag undrar också när vi ses nästa gång!

 

Karolin med K utan E svarar:

Heeej Vickan!! Nu på stört tycker jag att vi ses nästa gång!

Jag känner inte att Bodil på något sätt kan jämföras med den riktiga varan (som jag ju iofs inte har men ändå) utan hon får helt enkelt ”göra sitt” då jag inte träffar Eve och kan ”göra mitt” liksom. Till er andra som inte hajar alls nu, ni får googla på bodil. Kanske lägga till ”apoteket” i er sökning för att slippa alla kvinnoansikten som dyker upp och sen kan jag meddela att detta har blivit ett långt internskämt kan man säga. Det är en rolig grej bara 😉

 

Madde skrev:

Du skrev att det var Evelina som lämnade F.. Har han träffat någon ny och varför lämnade hon honom?

Karolin med K utan E svarar:

Håll i hatten nu för här kommer en massa smaskens för nyfikna själar därute!

 

Japp, det skrev jag. Hon lämnade honom för MIG skrev jag också. Kan också skriva att HAN lämnade HENNE och att även det var för mig. Jag är och har varit en väldigt central punkt i deras liv och framförallt deras förhållande och privatliv. Varje gång de skulle på dejt så var jag tvungen att vara med och sitta i mitten. På bio satt jag alltid emellan dem och höll bådas händer. När han friade var det jag som sa till Eve att säga ja och det var jag som gav F ringen att sätta på hennes finger. När det blev mörkt ute och lamporna släcktes och det skulle gosas lite så var jag där och kollade så att allt gick rätt till. När Elion blev till var det JAG som förde fredriks..Ok, ni fattar vart jag vill komma eller?

 

Såhär är det. Och det här är det ärliga svaret på den här frågan. Vad jag vet och inte vet om deras äktenskap och separation har bara dem med att göra. Även om ni skulle ha med det att göra så är det inte mig ni ska fråga. Jag kommer aldrig att berätta något för er, som Evelina har sagt i förtroende till mig som bästaste vän. Om det nu vore så att hon jättegärna ville att ni skulle veta mer än ni vet så är jag rätt så säker på att hon hade skrivit ett inlägg om det. Och om Fredrik vill att jag skulle basunera ut hans kärleksliv och relationsstatus så får han till att börja med dela med sig av det till mig, och sen får han säga åt mig att börja basunera. Han har mitt nummer, så det är enkelt gjort liksom. Men det känns inte som att jag har med det att göra faktiskt haha!

 

Sådär ja! Där har ni svaret på era frågor!! Följdfrågor på det då?

Åh åh åh! Just det, jag vet inte om ni har märkt det men jag stavar med god damn K och inget god damn e. Inte för att jag har hakat upp mig på det (bara kanske någon gång något lite mikrominimalt) men ändå 😉


Kommentarer


  1. Agneta 2 december, 2013 on 19:43 Svara

    Hahahaha!!!! Du är sååå kul! Haft en trist dag men behövdes ”bara” detta så blev det en smula bättre! Å du, grabben din var rackarns fin!

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 2 december, 2013 on 21:11 Svara

    Fy fan vilken härlig prick du är tjejen! Du får en att le och bli nyfiken på att lära känna en sån fin och glad prick som du. Eve har tur som hittat dig som vän, en vacker dag kanske även jag gör det.

    Ha det bäst och ta hand om kärleken. =)

  3. Josefine 2 december, 2013 on 21:30 Svara

    Vem är Bulle? 😉

    • Karolin 6 december, 2013 on 17:31 Svara

      Bulle är Elins pappa. Vi har nog aldrig kallat varandra för något annat än bulle så det är därför han heter det 😛

  4. Lovisa 2 december, 2013 on 21:48 Svara

    Hahahaha du är så jävla skön. Det bästa jag har läst på länge. Lycka till med bollarna hahahaha 😉 Ps! Killen din är ju ett riktigt kap 😉

  5. muminmamman 2 december, 2013 on 22:22 Svara

    Kramisar gånger flera till dig lilla gummsan. Så roligt att få höra om ditt liv och skola och kärlek. Saknar att få vrida mig i skratt när jag läser dina inlägg. Tråkigt med lillan, men trösta dig att småbarn läker fortare. Men jag kan förstå smärtan i mammahjärtat. 1000 kramar <3
    PS kapa Eves blogg och ta över hennes inlägg.. Nä så hemsk jag är…..kramis till Eve oxå <3

  6. På Selmas gata 2 december, 2013 on 23:43 Svara

    Åh jag gillar dina svar! Och jag tycker absolut du ska dra igång en ny blogg:-) Jag känner ingen av er men jag önskar att jag hade människor som ni i mitt liv:-) Kram till er båda!

    • Karolin 6 december, 2013 on 17:36 Svara

      Kom och hälsa på vettja 😉

  7. Evelina 3 december, 2013 on 09:19 Svara

    Ja, börja med en ny blogg! 🙂

  8. Scottish Moments 3 december, 2013 on 13:34 Svara

    Nu har jag skrattat så jag nästan avled på svaret till min fråga om Skottland. Jag översatte det till min skotte, min man alltså, men han fann det itne lika roligt som jag! Hahahaha. Tack för dagens skratt!Kram från ett skottland där ingen för tillfället hoppar runt i ring o dansar.

    • Karolin 6 december, 2013 on 17:38 Svara

      Haha!! Ja, det är inte min generella uppfattning om Skottland kanske jag ska lägga till. Det är bara den synen jag får framför mig när jag hör den låten haha! Varför vet jag inte, kunde ju lika gärna vara munkar som skuttar runt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna