VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

F.R.E.D.A.G

20131129-084347
Morgonpromenad i fina staden blev det när jag missade bussbytet i centrum. Fin, fin morgon. På flera sätt!

largeccc

Vacker textsamling. Precis som livet är vackert även om det är svårt ibland. Fast egentligen är det nog inte så svårt. Gör det du gillar. Gilla det du gör. Gillar du inte det du gör är det dags att förändra. Allt handlar om att det ska kännas rätt (den där magkänslan igen) och det är bara du som avgör vad som är rätt för dig. Därför skulle jag personligen inte lägga mig i en annans människas liv, som kanske skriver lite smått om det i en blogg. Som jag inte ens känner. Jag väljer att tro just att man gör det bästa för sig själv. Alla tycker och tänker olika och bäst för mig är inte alltid bäst för dig. Nu menar jag inte bara de få knepiga kommentarer som jag får ibland, utan allmänt. Jag tror inte det finns någon som inte skulle må bättre av att lägga sin dåliga energi på att förändra det dåliga i ens eget liv. För mår man bra i sig själv har man inget behov av att försöka trycka ner andra. Fast det är en sak som jag själv tycker kan vara svårt, att ta upp och ta tag i sånt som känns jobbigt. Men jag vet ju också att det känns bättre efteråt. Jag skulle nog förstöra mig själv om jag inte tog tag i sånt som känns mindre bra, jag tänker för mycket och nöjer mig liksom inte om det är något som ligger där och stör. Jag har haft en sån känsla ett par dagar men innan tog jag upp det helt enkelt. Känns redan bättre! Små ting kan lätt bli stora (utan egentlig anledning). Det är nog det som jag tycker är farligast och mest skrämmande i alla sorters relationer, att tiden får gå utan att man gör något åt det som tynger ner. Till slut kan det vara för sent, om all energi har tagit slut på att inte ta tag i problemet. Det är det ju inte värt. So just do it, vad det nu än är du känner bör göras!

Haha det där lät kanske lite deppigt?! Vill nog mest bara säga lev livet och gör det som får dig att bli lycklig helt enkelt. Livet är faktiskt för kort för annat än det 🙂 ♥ Nu kör vi fredag på kontoret, sen är det HELG!


Kommentarer


  1. Nana 29 november, 2013 on 10:09 Svara

    Sen vem är jag att döma någon annans liv och livsval, speciellt på bloggar, för jag vet då ingen blogg som ger hela bilden. De är ju fragment av liv vi delar här.

  2. Lisa 29 november, 2013 on 13:17 Svara

    Hej sötnos! Nej det låter inte deppigt. Det är verkligheten, och livet! Hejja! Vi resonerar precis likadant och jag kan inte annat än och hålla med! Det tar tid och komma dit ”vi” är, och många andra säkerligen. Jag har då inte varit så positiv hela mitt liv och sett lösningar istället för att sucka och tänka ”vad jobbigt…” Osv. MEN efter mycket hårt arbete så ser jag allt ur en annan synvinkel vilket är topp!
    Ha en great fredag & helg puuuuss! <3

  3. Lisa 29 november, 2013 on 13:21 Svara

    Ps! Vacker rosenskimmeande himmel!

  4. Helen 30 november, 2013 on 02:30 Svara

    Hej. Kommenterar sällan men jag har följt dig sedan bröllopsplaneringen. Du skriver alltid så himla fint och klokt. Tack!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna