VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glädje & sorg

bild

Hängde lite på stan med F och Elion efter jobbet eller ja… De skulle ner och träna så jag tog prommissällskap med dom ner till stan helt enkelt! Mysigt att få pussa lite på min lillE ♥ Fyndade den här tröjan på H&M och köpte presenter till Elions julkalender 🙂

 

Det blev en rätt tuff start på kvällen med några tårar men efter en kväll med Cintya känns det lite bättre. Den chocken alltså… Smärtan i hjärtat. Mår illa och behöver nog gråta mer. Bearbeta. Skulle vilja krama de andra som känner likadant. Jag tror att ni kommer få veta lite mer om det här men jag måste smälta det samt prata med de berörda först. I alla fall, Cintya. Alltså fantastiska människa! Hon är en sån där energigivare och vi är aldrig tysta ens en enda sekund tror jag haha… Mysigt att få prata ikapp oss för nu var det alldeles för länge sen vi träffades bara vi. Det blir ju liksom inte samma på barnkalas eller sådär.

Nu ska jag snart åka vidare till M och invänta honom, han är iväg på julbord med jobbet ikväll. Imorgon blir det mysmorgon och sen ser jag fram emot en ledig helg tillsammans!

 

IMG_8177

IMG_8180

IMG_8182

Vi hade picknick på golvet (enkla tjejer här va) och pysslade lite mellan allt prat!

PUSS


Kommentarer


  1. cintya 30 november, 2013 on 00:10 Svara

    Åh! Du är fantastisk! Lyckligt lottad som har dig som vän – true story! ♥ Tack för idag, mer än behövligt!

  2. Scottish Moments 30 november, 2013 on 12:58 Svara

    Vad jobbigt när jobbiga saker händer. Hoppas du får en fin helg nu i allfall! kram från Skottland.

  3. Lisa 30 november, 2013 on 14:30 Svara

    STOR KRAM TILL DIG <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna