VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista novemberveckan

large

Vacker morgon. Sista novemberveckan. Produktiv bussfärd till jobbet, betalade räkningar. Det blir mycket presentpyssel för mig den här veckan! Julkalenderfix till Elion och så lite annat hemligt pyssel hihi. Det andra är inget bråttom men jag är ivrig ändå haha. Och en månad går ju väldigt fort ;).

Igår blev det en härlig dag med min lillE. Vi gick till lekparken. Matade änder som var helt CRAZY. Åt på stan och strosade i affärer. Sen somnade min sockertopp och på vägen hem mötte F upp oss och tog över. M hämtade mig och vi fotade hans bil som ska säljas. Jag hade ett långt talk med fina Sophie. Sen blev det helgfeelings med tacos och rödvin! Vi satt och pratade länge jag och min fina M och sen kom en vän till honom över en sväng.

Idag blir det jobb och sen IKEA med M som ska fixa sitt kök. Har otroligt mycket bloggrelaterat här veckan som måste fixas (hjulkalendern) och det är nog välbehövligt för min hjärna snurrar på områden den kanske ska låta bli. Men jag har ju märkt det, att när jag blir osäker på mig själv, och känner mig lite otillräcklig når liksom inte mitt positiva tänkande fram. Så, jobba järnet idag är det alltså som gäller! Kanske lyssna på Happylisten också ;).

Ha en fin dag alla ni som kikar in. Hoppas att ni har laddat energi i helgen och är redo för nya veckan ♥.

PUSS


Kommentarer


  1. Lisa 25 november, 2013 on 10:04 Svara

    Känslan av otillräcklighet är bara jobbig o inget att ha. Så den kastar vi bort! *swisssssh* Borta! Hoppas allt känns tusen gånger lättare snart. Och att det positiva överkommer alla hinder. Kram från mig

  2. Emma 25 november, 2013 on 10:57 Svara

    Tack detsamma Evelina!
    Förresten, vad snygg den vita julgranen var. Jag och mannen funderar på att skaffa en vi också! 😉

    Kram!

  3. DeMarkey - LiveYourDreams! 25 november, 2013 on 11:29 Svara

    Vilken otroligt fin bild, ser så härlig ut.
    Åh Ikea låter fint, precis vad jag skulle behöva åka till.
    Hoppas du får en fin dag Eve.

  4. Fiona 25 november, 2013 on 15:51 Svara

    Redan sista novemberveckan!! Oj vad tiden flyyyger fram!! Har varit en lång fin höst här i skottland i allafall så det är jag glad för! Älskar höst aven fast jag inte hann ta så många vackra höstbilder till bloggen som jag hoppats innan löven föll 🙁

  5. Hanna 25 november, 2013 on 21:57 Svara

    Det är inte klokt att det redan är slutet på november. Snart nytt år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna