VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På tal om…

DSC_5495_1024x1024

…magkänsla! Den här tishan är ju SÅ SNYGG! Skulle vilja ha en kortare version dock, men budskapet är ju klockrent. Finns i Anine Bings webshop! Diggar typ allt därinne, hon har riktigt grym stil.

SILVER_DIAMONDS_1024x1024

Coolt också att kunna ha typ lite av allt i en webshop, bland kläder och skor hittar man även finfina smycken. Den här ringen ser ju ut som snyggaste vigselringen (vitt guld och 0,42ct på diamanterna), till ett väldigt bra pris! Det är skillnad på priser i USA och Sverige, that’s for sure ;). Jag och F har för övrigt bestämt oss för att göra oss av med våra vigselringar men… Guldpriset är ok, för inbyte, men jag har ju rätt många stenar i också som man i princip inte får nånting för hos en guldsmed så då är det bäst att behålla stenarna men sälja guldet. Man kan såklart även spara till framtiden, ifall Elion vill använda guld och stenar till ett nytt smycke. Guldsmeden säger att vi får mest om vi hittar en annan köpare till ringen, som kanske vill använda materialet till en ny ring. Vi får se. Hur har ni andra gjort, med förlovnings- och vigselringar efter seperation/skilsmässa?


Kommentarer


  1. Dagny 19 november, 2013 on 12:28 Svara

    Sparat :). Jag fick mina Föräldrars och gjorde nya. Fast de är gifta fortfarande

  2. Malin 19 november, 2013 on 12:30 Svara

    Jag har ingen erfarenhet, men skulle låtit ringarna vara och gett dem till barnet när det blev äldre. Om det inte vore så att jag var i akut behov av pengar.

  3. Tess 19 november, 2013 on 14:15 Svara

    När jag gifte om mig använde jag dom gamla ringarna (både förlovnings och vigselring) till att göra den nya vigselringen. Har en hjärtformad diamant (man får då även betala för diamanten som slipas bort när man slipar till hjärtformen). Bara stenen i sig kostade 6000 för 11 år sedan så det fanns inte på världskartan att jag skulle ”kasta den i soporna”. Jag var bara gift ett år första gången så ringen kändes aldrig gammal.
    Fick även vitguldsringar av min mamma som jag också använde. Ringen ser inte alls ut som den första.

    Tjänade 13000 på att göra som jag gjorde.

  4. Christel 19 november, 2013 on 19:11 Svara

    Spara dom till Elion ……. kan ju tänkas att han vill använda sina föräldrars ringar en gång när han skall förlova o gifta sig =)
    Annars kan han en dag göra ett smycke till sig =)

  5. Elin 19 november, 2013 on 19:21 Svara

    Åh, din vigselring är ju såå fin. Varit kär i den sen första gången jag såg den! Jag skulle definitivt spara ringarna. Kul för Elion att få i framtiden 🙂

  6. DeMarkey - LiveYourDreams! 19 november, 2013 on 20:01 Svara

    Jag behöll min gamla förlovningsring (va inte gift) tills jag gifte mig med min nya man eller vad man ska säga. Jag sparade alltså min gamla förlovningsring långt in på mitt nya förhållande även om jag va nyförlovad, för jag anser att en sån sak är så seriös och betyder (betytt) så mycket i mitt liv att jag inte kan slänga bort det bara. När jag kände mig redo att släppa det förflutna så sålde jag guldet och fick närmare 5000 kr för ringen. Mina föräldrar har behållit sina trots skilsmässa sedan över 33 år sedan, det är för att jag ska kunna få dom om jag vill som minne, vilket jag absolut har behållit dom som. Vackraste minnet med dom två tillsammans. =)

    Om ni inte har värsta behovet av pengar, så behåll dom ett tag till..
    Kram

  7. Karro 19 november, 2013 on 21:27 Svara

    Jag har sparat min förlovnings och vigselring i en ask som min dotter ska få sen som ett minne av hennes pappa och mig och hoppas hon vill göra ett smycke av det när hon blir stor

  8. inne hos Ina 20 november, 2013 on 15:13 Svara

    Har en bekant som fick sina föräldrars förlovningsringar som ett halsband när hon fyllde arton. Det var nog bara släta ringar då, men jag gillar den tanken. Alternativt skulle jag smält ner och gjort ett nytt smycke till honom sen. Kanske, jag har egentligen ingen erfarenhet 😉

  9. Petronella 21 november, 2013 on 08:00 Svara

    Jag har sparat. Har en förlovningsring från första sambon, och förlovnings- och vigselring från barnens pappa. För mig är inte ringarna guld och stenar, utan symboler för viktiga delar av mitt liv.

  10. Emma L 21 november, 2013 on 09:24 Svara

    När jag fyllde tjugo fick jag en bred guldring med en graverad blomma på av mina föräldrar. Den var gjord av deras förlovningsringar (de hade då varit skilda i tio år) som de sparat åt mig. Inuti ringen står det ”sprungen ur kärlek”. Jag älskar den ringen och är jätteglad att de valde att spara sina ringar och ge dem till mig på det sättet. Även om deras kärlek för varandra inte höll så kom ju jag ur den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna