VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAB it is

larger

Det blev VAB hos oss idag. Bestämde det redan igår kväll när Elion kom in till mig vid halv tio och var väldigt varm och hostig. Jag var väl inte heller helt ok med tanke på att jag redan sov gott då haha. Inte likt mig! Idag är han inte febrig men lite hängigare än normalt så han skulle mest troligt inte orka med förskoletempot. Och jag vågar inte chansa, när det tar närmre en timme enkel väg för mig mellan förskola och jobb. Så vi får kanske inte roligaste starten på veckan, men vi får en dag tillsammans och det är ju faktiskt det värdefullaste man har. Tid, tillsammans. Så vi gör det till en bra dag oavsett!

Vi sitter fortfarande inne i myskläder i soffan, har ätit frukost och jag har kunnat jobba lite på datorn. Tänkte ta en alvedon och sen ge oss ut på en långpromenad efter lunch. Skulle sitta fint med frisk luft!

Ni har frågat om julkalender och jag orkar inte ha en med 24 luckor här inne eftersom det blir en sådan hos Crescent barnvagnar… Men jag kommer ha 4 luckor, en adventskalender med FINA priser istället :).

KRAM


Kommentarer


  1. Karro 18 november, 2013 on 12:16 Svara

    Krya på sonen och hoppas att han snart är piggare. Jag låter alltid min son vara hemma lite extra så att han verkligen är helt frisk. Så trist med bakslag. Njut av varandra.

    • Evelina 18 november, 2013 on 22:14 Svara

      Tack snälla! Det gör vi 🙂

  2. Denise - Mamma till noah! 18 november, 2013 on 12:51 Svara

    Usch aldrig kul att behöva vabba! Här hemma är det jag som är rejält förkyld o mosig. N har hittills klarat sig med lite snorig näsa bara=)

  3. emma 18 november, 2013 on 13:39 Svara

    var försiktig med långprommisar i förkylningskropparna!

  4. Lisa 18 november, 2013 on 18:30 Svara

    Hoppas ni mår bättre fining! Kramar

    • Evelina 18 november, 2013 on 22:12 Svara

      Tack söta!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna