VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lillördag!

try

Beslutsamhet och mod att försöka är två egenskaper jag uppskattar väldigt, både i mig själv och andra!

 

SLUT i kroppen efter denna arbetsdag, hör ju inte till vanligheterna direkt eftersom jag utgår från ett skrivbord, men idag har jag på grund av personalbrist varit med och tömt en container med Lära gå stolar. Betald träning valde jag att se det för det var ju inte direkt det roligaste jag varit med om ;)..

Det slog mig även innan att efter ikväll, eller ja imorgon bitti egentligen, träffar jag inte Elion förrän nästa lördag. Och idag är det onsdag. Alltså lillördag. Inte mer än rätt att ha lillördag på riktigt då med andra ord. Tror inte Elion har något emot det haha. Får bli en prommis till affären efter middag och inhandla något gott!

 


Kommentarer


  1. Linette 23 oktober, 2013 on 17:32 Svara

    Hej Evelina!
    Du som jobbar med barnvagnar… Jag blir lite sådär lagom förvirrad när det nu börjar närma sig första valet av barnvagn. Tänkte åka och känna lite i nån butik om några veckor men har hittills kollat en del på nätet och det verkar SVÅRT.
    Har du något tips eller har du skrivit i din blogg nånstans tidigare kanske?
    Vi vill ha en vagn vi kan ha upp till ca 3 års ålder.. stora fasta bakhjul och mindre främre svägbara, flera lägen på sittdelen, hyfsat stor varukorg, lättkörd då jag har ryggproblem. Som vi bor nu så är det 3 trappor upp utan hiss och ingen möjlighet att ställa vagn i källare. Hoppas vi flyttat innan det är dags!
    Skulle bli väldigt tacksam för tips. Kram

    • Evelina 23 oktober, 2013 on 20:04 Svara

      Hej hej! Tycker det låter som att ni borde spana in Crescent City, det är faktiskt min personliga favorit :). Kolla in de nya färgerna Green och Tango, urläckra! Den är dessutom väldigt smidig och enkel, smal och det bästa är nog att den har något större svängbara framhjul än konkurrenternas, vilket gör att den klarar alla sorters underlag.
      Kram

  2. Linette 24 oktober, 2013 on 21:29 Svara

    Tack så jättemycket Evelina! Ska genast kolla lite info på nätet om den. Ditt svar uppskattas verkligen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna