VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Birthday coming up!

20131023-180042.jpg

Idag efter förskolan blev det missemys med finaste Texas och Sessan ♥

Jag och F passade på att snacka om sånt som behövdes snackas om. Elion, Elions tider, försäljning av bilen och så gled vi in en del på framtida boenden. Ja vi funderar redan på var vi vill bo sen efter husförsäljningen eftersom det kommer påverka vilken skola Elion börjar på… Det är ju dumt att jag redan nu känner mig lite stressad över det men tiden går ju SÅ SNABBT. Pratade även om en sak som är mest aktuellt – Elions kalas! Han kommer firas väääldigt mycket haha. I Spanien nästa vecka med farmor och farfar, hos mig med M, mormor och morfar, moster och kusinerna en dag och så ett barnkalas dagen efter det. Måste komma på nåt kul att köpa till honom i födelsedagspresent, det enda han säger att han önskar sig är verktyg och alla kan ju inte köpa det. Ändå lite mer detaljerat än förra året när han önskade sig ett rosa paket haha!

Tårtor ska i alla fall Nadjas mamma som börjat med tårttillverkning göra! Hon ska göra en Bamsetårta till barnkalaset och den andra tårtan har Elion inte riktigt bestämt tema på ännu. Det har varit Spiderman, Cars och nu senast lego… We’ll see! Kul att känna någon som kan trolla fram en tårta efter önskemål för en billig peng! Mina chefer har beställt en traktortårta till sin traktortokiga sons kalas nu i dagarna likt den på bilden nedan. Bor ni här i krokarna och behöver en tårta kan ni alltså kontakta Sussi (sussi@equestrianquality.com)!

1383205_10151784738778751_420484909_n

Nu – Bonde söker fru förstås 🙂


Kommentarer


  1. Astrid 24 oktober, 2013 on 10:12 Svara

    Ha en strålende dag, og ett godt råd, gå ikke for fort fram med noe nytt))))men du vet best, bare du har svar på det.))))Klem fra Oslo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna