VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite julsmak

20131017-150351.jpg

Jag älskar jul. Kanske mycket för att just julen alltid har varit mysig och familjär, även om det annars var kaos mest hela tiden i min uppväxt. Låter ju rätt logiskt. Alltså familjär är den ju för de flesta men det var typ den enda tiden på året jag hade det så. Så ja, jul är familj för mig. Förmodligen därför det svider väldigt mycket att Elion inte kommer vara med mig det här året… Jag köpte pepparkakor till jobbet idag, kundmöte från Kina imorgon så det kan ju vara kul med svenskt ;). Längtar tills det är dags att köpa julgran hem också haha. Baka lussebullar och slå in julklappar och allt annat som hör därtill.

Idag är jag ÄNTLIGEN i fas igen på jobbet efter mässan. Känns skönt. Väldigt skönt. Något annat som känns väldigt skönt är såklart fredaaaag imorgon! Fredagsmys är otroligt välbehövligt känner jag. Ett glas vin (eller två), god mat och massa kramar. I need it!! 😉


Kommentarer


  1. Lisa 17 oktober, 2013 on 18:21 Svara

    Speaking of pepparkakor; jag smakade Loka pepparkaka, och nja… inte min smak riktigt. Det är den första Lokan jag halvgillade faktiskt. Jag längtar också till julen och allt som tillhör. Advent är rätt så nära nu 😀 Sen vill jag ha snö, MYCKET snö.

    Skönt att du har kommit ifatt på jobbet, då får man ett lugnare inre och det är nödvändigt. Ha en skön och lugn torsdagskväll. Kramis i masssssssssss!

  2. Susanne 17 oktober, 2013 on 18:44 Svara

    Julen är underbar, särskilt för barnen 🙂 jag längtar riktigt mycket efter julen i år, förra julen var jobbig som tusan… Min mamma låg på sjukhuset, så allt blev helt upp och ner. Barnen tyckte det var den värsta julen ever… Men i år då tar vi igen det 🙂 Längtar efter att få julpynta och baka pepparkakor med kidolinerna 🙂 Jag håller med den glada Lisa, mycke snö vill vi ha också! Ha en go kväll nu! Kram

  3. martina 17 oktober, 2013 on 20:03 Svara

    Du som hittar snygga kläder över allt har du några tips på snygga jul och nyårskläder till en höggravid…
    Vill oxå vara snygg till nyår!! :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna