VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa helgen

20131006-213621.jpg

Yes box, chek på bästa helgen! Igår blev det bland annat grillning ute vid Ms stuga med hans bror och flickvän och sen på kvällen var de taxi åt oss när vi gick ut och åt. Vi har sagt att vi ska göra det till en tradition, gå ut och äta varje månad. Fira lite sådär. Det borde ALLA göra, fortsätta dejta för att inte fastna i sittahemmaisoffanalltid, även om det är mysigt det med förstås. Haha vi valde varsin restaurang och så körde vi stensaxpåse över vilket ställe det blev. Jag vann inte men å andra sidan var det ju win win oavsett ;)… Vi avslutade med ett glas på ett annat ställe. Stället där vi satt länge efter middagen den där första dejten. My god vad glad jag är över att ha mött den här Mannen!

Idag sov vi lääängeee innan vi åkte på utflykt och vandrade på mossen. Sen kom Elion hem och då blev det andmatning och lek i friaredalen innan middag. Haha my god vad han tjatade och studsade mitt lilla energiknippe! Var helt lovely att få pussa på honom lite igen, nu är han hos mig tills på tisdag innan jag åker.

Och nu blir det sängen… Kommer somna med ett leende på läpparna och hjärtat fyllt av kärlek ♥

 


Kommentarer


  1. Evelina 7 oktober, 2013 on 07:04 Svara

    Åhh så härligt med fjärilar i hela magen!! (Det låter dom du har det iaf)
    Må bra och njut!!!!

  2. Fia 7 oktober, 2013 on 09:21 Svara

    Härligt och mysigt med en dejt på en måndag och gå ut och äta .
    Ska sno med mig lite av dina tips .. Kan behövas när man har vart gift ett antal år .
    Du skriver så härligt så man blir inspererad.
    Önskar dig en toppen dag.

  3. Milla 7 oktober, 2013 on 16:40 Svara

    Vi firar snart 9 år och det där med att gå ut en ggn i månaden är en utmärkt idè,vi brkar köra middag+bio eller bara middag i bland men det är helt underbart,sitta där när helgen närmar sig o skåla in den med den man älskar. Sånt behövs,speciellt efter 9 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna